herni magazin-hledam pomocniky do joomly

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

Odpovědět
PavelKilleR
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

herni magazin-hledam pomocniky do joomly

Příspěvek od PavelKilleR »

zdravim vas vsechny. dlouhodobe jsem vytvarel herni portal a magazin NEZADOUCÍ_REKLAMA, ktery diky vasi kritice a plno uprav se stal dosti prijemnym a popularnim hernim portalem.bohuzel jsme meli sponzora na hosting a ten nam zapomel prodlouzit rocni smlouvu a web nam vymazali. web nam zustal ponicen jen na testu na [url]fromwest-test.ic.cz[/url] . web je tak ponicen ze jsem se po roce rozhodl web udelat novy a to i z novym redakcnim systemem.ja umim jen php fusion a joomlu jsem nikdy nedelal. od jednoho pana jsem dostal zdarma sablonu kterou jsi v roce 2010 koupil.cela sablona je zde http://joomla15.zootemplate.com/jv_joba/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1, k dispozici mam i socialni pluginy a veskere modifikace, ktere umozni aby muj web mel stejne funkce jako ten v odkazu. jak uz jsem naznacil v joomle neumim a tak hledam pomocniky na novy projekt NEZADOUCÍ_REKLAMA.ja vim ze hernich portalu je mnoho ale verim ze svuj projekt ktery fungoval 6let nekam dotahnu.nabizim misto spolumajitele. pro ty kteri toto misto nechteji, tak nabizim reklamu na vsech projektech. vytvarim i vlastni studio pro novy tv show na livestream gameworld ktery je soucasti fromwestu. miniukazka zde http://www.youtube.com/thefromwestcz?gl=CZ&hl=cs#p/u. cely web je uz je instalovan tedy myslim joomla i nova sablona. jen potrebuji udelat upravy menu atd atd. vice info pak treba na skypu pavelpavel7004 nebo muj email NEZADOUCÍ_REKLAMA@email.cz a nebo muzete napsat sem nebo do PM.Za vase odpovedi predem dekuji.s pozdravem pavel

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2011 14:00) ---

http://www.youtube.com/watch?v=GgQM3elRufc

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2011 17:45) ---

nasel by se nekdo?

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2011 17:46) ---

nasel by se nekdo?

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2011 17:47) ---

nasel by se nekdo?
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
    od HelFix » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    14 Odpovědi
    6097 Zobrazení
    Poslední příspěvek od uzivatel123
  • Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
    od jkmaxfli » » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    4 Odpovědi
    24870 Zobrazení
    Poslední příspěvek od jkmaxfli
  • Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny
    od Radovan-kocour » » v Vše ostatní (hw)
    9 Odpovědi
    8594 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Radovan-kocour
  • Herní pc 40k
    od Lea11111 » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3 Odpovědi
    3958 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Dyonysos
  • Herní AMD pc do 65k
    od Mtaby » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3 Odpovědi
    5096 Zobrazení