No já to mám otevřený, protože mi tu vůbec nefaká firewall tak nevim... trojany zabloknu všechny, ale ten první test mám asi 6otevřenejch, kdo jde hackovat
jo a pak až jsem zapl Pandu a nějakej ZoneAlarm tak se to radši seklo takže jsem zablokoval i průběh testu
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Naprosto všch 19 testu zabezpečeno. mám Win 7 Ultimate s vlastím antivirem a FW. nic jsem k němu neinstaloval a známýmu trvalo před 50minut než se ke mě naboural a to jsem měl asi 120 upozornění na cizí vniknutí, nebo neznámou žádost o přístup, či spuštění nějaké aplikace, kdybych asi jen na jedinou klikl, že ji nepovoluji, nejspíš by se ke mě nedostal...
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s takovýma těma kurzama často i za 40-50k (často hradí ÚP).
Mám rád vše okolo IT a rád bych si takový kurz udělal, protože ze střední se zaměřeným na informatiku jsem bohužel odešel a tak mě...
Poslední příspěvek
Já si myslím, že AI bude jako frézka vs dláto. Nebo ruční pila a mafl.
Dnešní marketing bohužel má dnešní LLM téměř za AGI (obecnou AI), ale realita je prostě jiná. Zkuste si třeba LLM poprosit o navigaci, dostanete se úplně někam jinam. A je to...
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...