Takže chyba je jednoznačně na straně prodejce a zákazník zaplatil to, co objednal za cenu za kterou to objednal. Kdyby byla cena v objednávce vyšší (správná), pak ano, ale zde uvádí, že cena už v objednávce byla nižší.mk20 píše:Na objednávce je 2x stejná cena...
Platil jsem to u automatu takže to museli mít i v systému... Takže nějakou chybou člověka to asi nebude...
Úhrada dalších peněz již po dodání zboží
Moderátor: Mods_senior
Re: Úhrada dalších peněz již po dodání zboží
Psal že na objednávce je taky "špatná" cena:
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
Re: Úhrada dalších peněz již po dodání zboží
Přesně tak a cenu potvrdil i ústně:
Ale souhlasím s petrem22 že bych to raději konzultoval s někým kdo tomu rozumí pořádně. Odstoupí od smlouvy na základě čeho? Zaplatil fakturovanou částku, částku dohodnutou i tu kterou měl na objednávce. To že někdo dohodnul a fakturoval částku jinou než mají v ceníku přeci není chyba kupujícího. Je přeci celkem běžné si jít koupit auto a dohodnout se na nějaké slevě třeba 15000 taky pak budeš čekat že ti někdo zavolá že potřebují aby sis dohodnutou slevu doplatil protože to přeci neplatí?Ano přišlo mi to divné, ale v ten den mi od nich volali a dohadovali jsme se co ještě k tomu a člověk se kterým jsem mluvili mi řekl tuto cenu tak jsem to neřešil...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek