k24.cz - nějaké zkušenosti s tímto eshopem?
Moderátor: Mods_senior
- pcmaker
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Re: k24.cz - nějaké zkušenosti s tímto eshopem?
Ohledně této K24 jsem narazil na zajímavou věc. V souvislosti s touto firmou se na internetu vyskytuje jakýsi podivný subjekt s názvem http://www.eldum.cz. Podle informací na jejich stránkách se odkazuje na K24, její dlouholeté zkušenosti s prodejem atd. a že se jedná o nějaký nový projekt. Čí projekt, to už se nedozvíme. Nabídka eshopu je velice podivná a nekonzistentní. Působí to na mne dojmem, jako kdyby si nějaký potetovaný frikulín, který tam vydává zboží, založil paralelní kšeftík s tím, že odebírá zboží od K24 za nákupní ceny, ale pak jej se ziskem prodává ve vlastním parazitním eshopu. Vůbec bych se tomu nedivil, když je hlavní stan firmy někde daleko v Polsku. Žádné IČO nebo DIČ. Ve veřejném rejstříku firem, ani vidu ani slechu. Jen taková zajímavost. Možná bychom se na to mohli poptat přímo majitele z Polska, která kukačka mu tady krade zlatá vejce.
V okolí včetně mé maličkosti jsme z eldum.cz objednali minimálně 5 grafických karet a vše v pořádku. Vždy to přijde v krabici s páskou k24.cz
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Však to tam máš napsaný.pcmaker píše:.
Společnost
Provozovatelem internetového obchodu eldum.cz je společnost:
K24 International s.r.o.
Sídlo: U Studia 2253/20, 700 30 Ostrava
IČ: 27851559
DIČ: CZ27851559
a adresa výdejního místa je přímo pobočka K24 v ČR.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
"V okolí včetně mé maličkosti jsme z eldum.cz objednali minimálně 5 grafických karet a vše v pořádku. Vždy to přijde v krabici s páskou k24.cz"
Vse v poradku to bude az ti v K24 pri reklamaci nereknou, ze tu kartu nikdy neprodali a at si ji reklamujes u prodejce.
Dodat zbozi umi kazdy.
Vse v poradku to bude az ti v K24 pri reklamaci nereknou, ze tu kartu nikdy neprodali a at si ji reklamujes u prodejce.
Dodat zbozi umi kazdy.
Ty asi neumíš moc číst, viď??pcmaker píše:Ohledně této K24 jsem narazil na zajímavou věc. V souvislosti s touto firmou se na internetu vyskytuje jakýsi podivný subjekt s názvem http://www.eldum.cz. Podle informací na jejich stránkách se odkazuje na K24, její dlouholeté zkušenosti s prodejem atd. a že se jedná o nějaký nový projekt. Čí projekt, to už se nedozvíme. Nabídka eshopu je velice podivná a nekonzistentní. Působí to na mne dojmem, jako kdyby si nějaký potetovaný frikulín, který tam vydává zboží, založil paralelní kšeftík s tím, že odebírá zboží od K24 za nákupní ceny, ale pak jej se ziskem prodává ve vlastním parazitním eshopu. Vůbec bych se tomu nedivil, když je hlavní stan firmy někde daleko v Polsku. Žádné IČO nebo DIČ. Ve veřejném rejstříku firem, ani vidu ani slechu. Jen taková zajímavost. Možná bychom se na to mohli poptat přímo majitele z Polska, která kukačka mu tady krade zlatá vejce.
Jinak by si neplácal takový bludy.
K24 i Eldum, No Problemo.
Kolega nakupuje a už i vyřizoval s nima 2 reklamace a vše proběhlo standardně a v jednom případě obratem výměna zboží za jiné.
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS GeForce RTX 3070 Noctua OC Edition; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
- pcmaker
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Nejprve jsem si říkal proč by taková velká a zavedená společnost zakládala jakýsi pofiderní paralelní e-shop s mizerným výběrem zboží. Ale pak jsem porovnal ceny stejného zboží (grafiky) a hned bylo jasno. Eldum.cz kanibalizuje ceny na mateřském k24 a bere jim tržby. To by museli být v K24 padlí na hlavu, kdyby do toho šli dobrovolně. Tady něco pořádně smrdí.
Nesmysl, to by nebylo osobní vyzvednutí přímo v jejich pobočce.
Sestava v profilu.
Tak povidej, co ti provedli...Tady něco pořádně smrdí.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ty seš asi postiženej nějakou paranoiou.pcmaker píše:Nejprve jsem si říkal proč by taková velká a zavedená společnost zakládala jakýsi pofiderní paralelní e-shop s mizerným výběrem zboží. Ale pak jsem porovnal ceny stejného zboží (grafiky) a hned bylo jasno. Eldum.cz kanibalizuje ceny na mateřském k24 a bere jim tržby. To by museli být v K24 padlí na hlavu, kdyby do toho šli dobrovolně. Tady něco pořádně smrdí.
Prostě jedna firma má dva eshopy, co je na tom divnýho??
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS GeForce RTX 3070 Noctua OC Edition; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
- pcmaker
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem zmiňoval v diskusi výše neuznanou reklamaci SSD kvůli tomu, že na něm byla údajně porušena plomba. Nebyl to žádný high-end. Jen levný Patriot P210 250GB. Prodavač, který SSD přebíral zpět jej zkoumal a pak mi vystavil reklamační protokol. O porušené plombě tam není napsáno nic. Vadný SSD disk a vyjádření servisního technika s tím, že se reklamace zamítá kvůli "říznuté" plombě mi bylo zpět doručeno PPL v napůl zbořené krabičce. Teprve v dokumentu, který reklamaci zamítá je uveden důvod. Vyřešil jsem to tehdy zakoupením nového SSD a vadný mám v šuplíku, jako připomínku špatného obchodního přístupu K24 k zákazníkům. Jak psali někteří zkušenější v tomto směru, porušená pečeť (kdo ji porušil?) by snad neměla být důvodem k odmítnutí reklamace. Je mi líto, že jsem takto dopadl, protože K24 mám blízko bydliště, měli slušný výběr za dobré ceny. Ale spálil jsem se. I když se jedná o shop se zázemím velké firmy, je s podivem, že třeba na pobočce, kde zboží vydávají, nemají platební terminál a berou jen hotovost. V 21. století taky podivnost. Další zvláštnost je, že ač jsem zboží vždy platil předem a přebíral osobně na pobočce, reklamované zboží mi bylo doručeno PPL na náklady prodejce, což mi taky moc nesedí. Proč by to normálně uvažující prodejce dělal, když má moji adresu i tel. číslo a ví, že bydlím za rohem? Stačil jeden mail či SMS. Navíc náklady na kurýra byly minimálně 5-10% z ceny disku. Asi mají zkušenost, že tímto způsobem odradí většinu reklamacechtivých zákazníků, ti si to rozmyslí a vychladnou. Taková psychologická vychytávka.zeus píše:Tak povidej, co ti provedli...Tady něco pořádně smrdí.
Naposledy upravil(a) pcmaker dne 04 bře 2022 09:06, celkem upraveno 1 x.
Když se necháš jako zákazník odbýt, neseš zásadní spoluvinu na takovém řešení.
Přesně tak, mohl jsi schytat klidně nějakýho vola, co měl blbý den nebo to dělal v pátek před koncem a nebo taky někoho, kdo měl poslední den ve firmě.
Sestava v profilu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 4250 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Acey