Dobrý den, potřeboval bych s něčím poradit. Znovu mám problémy s počítačem, non-stop špatně fungoval, občas se nechtěl zapnout, nemohl jsem zapnout hry, všechno co jsem zapnul hned spadlo a také mě štvala pořád modrá smrt. Re-instaloval jsem pc na Windows 7, teď už je to v pořádku, jenom zlobí BSOD. Při lehkých zátěžích (internet explorer) mi spadne za třeba i 10 minut, při stahování ze služby Steam někdy i hodinu a půl. Ale když zapnu hru, funguje, ale spadne to do BSOD hned. Nevím co s tím, jestli mám vyměnit baterii, ramky jsem nechal zkontrolovat přes Memtest86+ a bez žádných errorů.. Mohl by mi prosím někdo poradit, co s tím? Počítač je schopen spadnout i při instalaci aktualizací Windows 7. Jinak se PC ani neseká, jenom zlobí Modrá smrt. Co s tím? Díky..
CPU: AMD Athlon II x4
GPU: Nvidia GTX 650, nová, chladič MSI
BSOD při zátěžích
Moderátoři: Mods_senior, BSOD team
Pravidla fóra
BSOD návod
BSOD návod
Re: BSOD při zátěžích
Podívej se ostatních témat o BSOD a vlož sem odkaz na uložený minidump. Počkej pak na radu odborníků.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
guest
Re: BSOD při zátěžích
Tento dotaz ale patří do sekce BSOD, kde je i návod jak v podobném případě postupovat!Obsah fóra ‹ Hardware ‹ Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek