BSOD při přidání nových ram, nejde zapnout.
Moderátoři: Mods_senior, BSOD team
Pravidla fóra
BSOD návod
BSOD návod
BSOD při přidání nových ram, nejde zapnout.
Dobrý, koupil jsem nové ram do notebooku stím že vyměním paměti, ovšem jak mile jsem zapojil ramky do notebooku a zapl notebook, okamžitý bluescreen.
Notebook : HP pavilion g6 1030st
Ram nové : corsair vegeance 4gb 1600mhz
A bluescreen. : http://prntscr.com/2zwlp5 (foceno telefonem)
Poradite mi prosim ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Bře 2014 17:57) ---
A počítač se nechce zapnout ani s puvodní pamětí ram.
Notebook : HP pavilion g6 1030st
Ram nové : corsair vegeance 4gb 1600mhz
A bluescreen. : http://prntscr.com/2zwlp5 (foceno telefonem)
Poradite mi prosim ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Bře 2014 17:57) ---
A počítač se nechce zapnout ani s puvodní pamětí ram.
Re: BSOD při přidání nových ram, nejde zapnout.
Kolik máš RAM celkem a v jaké konfiguraci (kolik a jakých modulů)?
Když tam dáš původní (kolik je původní paměť celkem?), tak to naběhne?
Když tam dáš původní (kolik je původní paměť celkem?), tak to naběhne?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
V základu bylo 4gb DDR3 1333mhz, dal jsem tam corsair (viz nazev nahoře) a už to nejede sni s jednou ramkou. Sloty mam 2, zkoušel sem k promichat a nic.
Počkej, až se tu objeví někdo z BSOD týmu. Ta vada buď s výměnou RAMek vůbec nesouvisí, nebo jsi při výměně něco pokazil - slot? Poměrně vzácná možnost by byla nekompatibilita nové RAMky s deskou, ale ta má jednotlivou 4GB RAMku snést.
Než se tu někdo z nich objeví, podívej se do složky Windows/minidump, pokud tam něco bude, zararuj to a upni na http://www.leteckaposta.cz. Sem pak dej na leteckou poštu odkaz.
Než se tu někdo z nich objeví, podívej se do složky Windows/minidump, pokud tam něco bude, zararuj to a upni na http://www.leteckaposta.cz. Sem pak dej na leteckou poštu odkaz.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Kdybych se měl jak do te složky podívat, tak velice rád. Nemam jiný stroj píšu z telefonu.
Ten bluescreen není určitě okamžitý. Zkus nějak přesně určit, v kterém okamžiku zapínání/nabíhání NTB se objeví. A taky napiš jaký máš OS a přesně popiš ty RAMky - jak staré, tak nové, nejlépe opiš celé kódové označení z každého modulu.
Bluescreen byl hned u startu windowsu. U načítací plochy která se objeví po zapnutí stroju.
Windows : Windows 7 home premium x64
Původní ram : Hyunday Electronics 4gb DDR3 1333MHz
Nová ram : Corsair vegeance 4gb DDR3 1600 MHz
Problém je, že se mi nenačte nic. Nemam možnost přístupu k biosu, bootu nic. Notebook se zapne, ale obraz zůstavá vyplí.
Windows : Windows 7 home premium x64
Původní ram : Hyunday Electronics 4gb DDR3 1333MHz
Nová ram : Corsair vegeance 4gb DDR3 1600 MHz
Problém je, že se mi nenačte nic. Nemam možnost přístupu k biosu, bootu nic. Notebook se zapne, ale obraz zůstavá vyplí.
Bluescreen byl hned u startu windowsu. U načítací plochy která se objeví po zapnutí stroju.
Nerozumím....
Jestli se objeví při začátku startu Windows, pak se musíš jednak dostat do BIOSu a jednak bys měl mít možnost pomocí F8 a vyběhlé nabídky spustit PC v Nouzovém režimu. Jde to??
-
CatalystCZ
- Level 2.5

Podle me tam strcil nepodporovany modul...nicmene me zarazi, ze puvodni uz taky nejde...ze by poskozeni statikou pri neodborne manipulaci?
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk
CatalystCZ: A že bys tedy něco poradil 
Zapnul jsem to a udělalo to ten bluescreen, teď zapnu pičítač a nic, zapne se hw, ake sw jako bios nebo néjaka znamka života, vubec..
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Bře 2014 19:57) ---
Jednoduše řečeno představ si že zapneš počitač, a nebudeš mít připojený monitor. Stejná situace jen s rozdilem ze ja mohu mačkat co chci a stejně nic.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Bře 2014 19:57) ---
Jednoduše řečeno představ si že zapneš počitač, a nebudeš mít připojený monitor. Stejná situace jen s rozdilem ze ja mohu mačkat co chci a stejně nic.
Co znamená "zapne se HW"? Že se roztočí větrák CPU? Nebo je znát i projev života HDD - bliká kontrolka HDD?
Asi poslední zoufalá možnost - zkus připojit externí monitor. Jinak už mě takhle na dálku nic nenapadá, jen jediná věc - PC znalý kamarád, nebo pak servis.
Asi poslední zoufalá možnost - zkus připojit externí monitor. Jinak už mě takhle na dálku nic nenapadá, jen jediná věc - PC znalý kamarád, nebo pak servis.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek