Ono to s tím sice nesouvisí, ale o času je to také. Teď jsem poslal odpověď, a koukám že jí napíšu až za hodinu. To server ještě jede na letním času (jako můj počítač), nebo to bere údaj od mě?
P.S. presnycas.cz je naopak o hodinu pozadu, ten tvrdí že v Praze je teprve půl sedmé Fakt už by tu sto let starou zhovadilost se šoupáním času mohli konečně zrušit!
mrkni do sveho profilu, do nastaveni. Asi tam nemas nastavenou oblast Praha/Evropa. Kazdemu, kdo ma nastaveno, se zmeni cas sam. Je to novinka v3.1, tak trochu jsem spolehal, ze to bude fungovat, ale probl bude asi s tim, ze mnoho uzivatelu nebude mit vybranou oblast...
phpbb 3.1 se s tím už vypořádalo, nicméně jak se ukázalo, mnoho uživatelů nemá oblast nastavenou - pozůstatek z v3.0. Dnes večer se na to ještě podívám a hromadně všem upravím...
Zdravím
na začátek jsem na linux totální lama. Ale potřeboval bych udělat kompletní image disku sdb pomocí příkazu DD a netuším co tam mám špatně můžete mi prosím někd pomoci. Ubuntu 20.04 Snímek obrazovky pořízený 2024-12-13 19-19-04.png
Děkuji...
Poslední příspěvek
Díky nějaké úplné základy znám třeba o tom root přístupu vím i že se chová systém jako složky. Vlastně jsem při jednom z prvních pokusů i přemazal systém kopií toh disku který jsem chtěl zálohovat. Nevadí jediný důvod proč jsem si nainstaloval linux...