Uživatel fóra - lze zobrazit poslední návštěvu?

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Odpovědět
Jan Pašek
Tvůrce článků

Uživatel fóra - lze zobrazit poslední návštěvu?

Příspěvek od Jan Pašek »

Čavtě pokouším se ukutit si chytrý *.bat soubor, který by mi pomohl s údržbou PC. Hledal sem řádkové příkazy pro Win XP a zjistil že je máme na fóru v článku od Luboše. Vzhledem k tomu že sem se tu s ním na fóru dlouho nepotkal nevím jestli mu má cenu posílat SZ s dalšími dotazy na požadované téma.
Ptám se tedy bylo by možné někde pod nickem zobrazovat kdy se logoval dotyčný uživatel naposledy ještě lépe poslední a předposlední návštěvu aby se dalo usoudit jestli lze tento uživatel kontaktovat pomocí SZ.
Spoustu z nás si vyloženě záměrně na fórum ani jiný kontakt nedalo nebo tam má e-mail, který kontrolují jen sporadicky.
Zajímá mě názor uživatelů a samozřejmě také samotného "Ltb" (site master) na možnost a užitečnost takové úpravy.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
mmmartin
Moderátor

Re: Uživatel fóra - lze zobrazit poslední návštěvu?

Příspěvek od mmmartin »

Požadovaná informace je k dispozici v profilu uživatele.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

No tak to su teda slepé jak patrona bo sem do toho čuměl. Tož tedy soráč.
Ještě dotaz pokud tam požadované datum není vypsáno dotyčný tu zřejmě nebyl od přechodu na nové fórum?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Nemám to potvrzené, ale domnívám se, že je to přesně, jak píšeš. Protože v předchozí verzi fóra (phpbb2) tato funkce nebyla. Mimochodem, o jakého Luboše přesně jde? Co jsem se díval na tohoto Luboše, tak ten tu byl naposledy 29. září 2008 - profil má vyplněn.

Pro ověření data poslední návštěvy je možné využít funkce "Hledat uživatelovi příspěvky", které by měly být seřazeny sestupně dle data vložení.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

O toho z Jičína zde http://www.pc-help.cz/memberlist.php?mo ... ile&u=1042 no tak je to ten samé ale datum poslední návštěvy tam nemá.
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Tak už je to jasné, omlouvám se za mylné info:
1) datum návštěvy mají i uživatelé, kteří zde od doby přechodu na novou verzi fórum nebyli
2) pokud datum není zobrazené, znamená to, že má uživatel nastavený skrytý on-line status a tudíž si nepřeje být zobrazován a s tímto se nezobrazuje ani info, kdy tu naposledy byl :-)

Proto já datum vidím (admin práva) a ty ne...
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Mno zase vím něco více o funkcích fóra. Snat mi zbyde chvíle času abych to v písemné formě nekam zapsal pro ty ostatní myslím tím některý z mých čláků ve faq. LTB dík za tvůj čas.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • P: poslední místo ve Spotify
    od Karrex » » v P: Software
    0 Odpovědi
    9222 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Karrex
  • Změna poslední číslice ve více číslech najednou
    od Arnold91 » » v Kancelářské balíky
    7 Odpovědi
    11304 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Zivan
  • Jak na Google map zobrazit lyžařské vleky?
    od atari » » v Vše ostatní (sw)
    1 Odpovědi
    3772 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Odemčení již vyřešeného fóra
    od Prorock » » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2 Odpovědi
    8430 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Prorock

Zpět na „PC-HELP - připomínky k fóru“