Protože se fórum vyvinulo v něco trochu většího, než je místo, kde chodí pár lidí denně.
A jak jsem ti psal včera, je to naše ochrana. Když se tu warezové příspěvky budou objevovat a někdo se v tom začně šťourat, ten kdo to odnese je majitel.
Jinak děkuji za nepřímé nahlášení témat, jsou smazány
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Neřeší se tu proto,že je to proti pravidlům fóra. Dříve to občas prošlo,protože moderátoři nemůžou pročíst všechny témata.Tak si toho nikdo nevšiml. Teď tu máme nově možnost Nahlášení,takže i když si toho moderátor nevšimne,tak někdo z jiných uživatelů ho na to upozorní nahlášením.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Zdravím páni poradci,
mám otázku: proč správně nabootované USB s Nortonem nb nenačte.
F9 a byla jsem na úvodě. Druhý nb skoro stejný HP 840 G2 ho načetl v pohodě. Vyzkoušela jsem Kasperského, pak ještě něco a NIC.
Ale při reinstalu OS se začala...
Poslední příspěvek
NB přeinstalovaný, stažený boot antivir co se přímo bez Rufuse uloží na USB a jede. Až restartuji, juknu.
je ale fakt že každý ten nb má jinou tu menu tabulku jak je BIOS atd. Tam ale nelezu, nerozumím tomu a kdysi dávno mě málem zabili, jak jsem u...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.