Milión!!

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Milión!!

Příspěvek od Ltb »

Dodatečně jsem se na to díval a jako miliontý příspěvek vychází TENTO.

Autorem je Oxxid - jako malou odměnu za onen miliontý příspěvek mu zašleme triko PC-HELP 8)
Oxxid
člen BSOD týmu

Příspěvek od Oxxid »

:unsure: Tyjo! Tak tohle jsem vážně nečekal :) Díky moc, doufám, fórum dosáhne ještě minimálně desetinásobku.
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5

Příspěvek od wattmetr »

Je mi líto, ale nedosáhne. To by byl časový horizont nejméně několika desítek let a je velmi nepravděpodobné, že by fórum přežilo vývoj techniky v oblasti elektroniky a elektronických komunikací.
Ale fóru přeji, aby vydrželo co nejdéle a třeba i v úplně změněné podobě v závislosti na vývoji i těch 10 miliónů příspěvků :clap: :clap:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
mikes1962
Level 2
Level 2

Příspěvek od mikes1962 »

Gratulace :) funguje to tady skvěle ochotní lidé :) a většinou odpověď do 10 minut :) je to dobré :) (y)
Oxxid
člen BSOD týmu

Příspěvek od Oxxid »

Ale proč by ne? V průběhu let stoupne popularita, počet počítačů v domácnostech atd.
guest

Příspěvek od guest »

Také gratuluji k 1 000 000. příspěvku a zejména k triku. Trika jsou bezva!
lubos123
Level 4
Level 4

Příspěvek od lubos123 »

vyšlo 210,5 příspěvků denně :D příjde mi to nějak málo,

máte u mně velkou GRATULACI
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Takový dlouhodobější průměr z posledních X měsíců je 540 příspěvků / den, což je celkem hezké číslo.

Průměr od prvopočátků samozřejmě vypadá jinak, když jsme fórum rozjížděli, moc přispěvovatelů tu nebylo :-)
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Gratuluji a jsem rád, že jsem již několik let u toho.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Oxxid
člen BSOD týmu

Příspěvek od Oxxid »

Ltb píše:Takový dlouhodobější průměr z posledních X měsíců je 540 příspěvků / den, což je celkem hezké číslo.

Máš nějaké srovnání s minulými ročníky? Abychom jsme si udělali obrázek o růstu fóra.
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5

Příspěvek od wattmetr »

Obdivuji "fofr" na tomto fóru. Existuje možnost srovnání, zda se na netu vyskytuje podobné fórum s tak vysokou frekvencí příspěvků?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Oxxid: Nějaké srovnání mám, tak např. zhruba před dvěma lety byl průměr zhruba o 100 příspěvků nižší.

wattmetr: Fór je mnoho, většinou se to dá docela dobře vysledovat a porovnat. S několika jinými srovnání mám, nicméně tyhle typy údajů zveřejňovat nebudu - byli bychom sami proti sobě tu psát o jiných fórech...
Zamčeno

Zpět na „PC-HELP - připomínky k fóru“