mohli by jste zavest nejakou galerii uzivatelovych obrazku nebo aspon nejakou skupinu ve ktere by se lidi chlubili jejichy vytvory...obrazky by se ukladaly treba na imageshack.us a tady by se jenom zobrazovali...myslim ze kazdy nekdy neco spatlal aspon v malovani...
treba ja jsem pysny na :)
Naposledy upravil(a) ower95 dne 25 říj 2008 19:47, celkem upraveno 3 x.
Další kraviny, které jsem vytvořil během experimentování s PS:
Známky:
Karta:
Kámen:
Loading (načítání) :
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Pokud by měl někdo zájem, rád bych sem tutoriály psal. Tehdy jsem je psal pro jedno slovenské forum, ale tam byli chalani nějací pohádaní, neuměli se chovat a tak jsem tam přestal chodit.
Signatury nejsou dobrý nápad. Zpomalí se tím načítání vlákna ( teda alespoň u těch, co mají pomalé připojení k netu jako já ...)
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
já nemyslel sigy ale userbary a na to aby sme si ukazovali svý výtvory jsou úplně jiný fora myslím že to je nanic
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao: Proč ale chodit na jiná fóra, když to máme rádi tady?
Signatura nebo userbar, není to jedno? Rozdíl je akorát ve velikosti ( teda pokud si nedám tři userbary pod sebe jako se to děje na jiných fórech...)
Nejlepší hra je Excel!
já jsem taky proti userbarům. někteří mají v podpise vypsáno snad všechno co mají doma a ještě tam přidat userbar? to by byl pěkně dlouhý podpis. jinak ta galerie by nemusela být špatná, ale zase kolik lidí tam bude psát
to mike007: koukal jsem na tvé návody na tvém webu a moc se mi líbí. hodily by se tu moc se mi líbí tvé výtvory a byla by škoda nepodělit se s ostatními jak na to a třeba se to někomu zalíbí a nechá se strhnout kouzlem grafiky
Naposledy upravil(a) memphisto dne 25 říj 2008 22:55, celkem upraveno 1 x.
tak rozhodne by to byla uzitecnejsi kategorie nez treba takova "Testovaci kategorie - testujte co chcete..."signatury by potom nebyly potreba vsichni by ukazovali svy vytvory tam...