Jak tak teď nemocen brouzdám po PC-Helpu, mám více času na reakce k problémům atd, začalo mě docela vadit neustále kontrolovat nicky posledních uživatelů, kteří v daném tématu odpoveděli. Napadla mě taková věc, kdy by se např. barevným puntíkem odlišily příspěvky Vámi napsané a nové. Myslím, že by to zlehka usnadnilo vyhledávání, kde přibyla nová odpověď. Dodám na rychlo udělaný screen v malování. Naznačil jsem na něm, kde poslední příspěvek je mnou napsaný a který ne. Samozřejmě berme v potaz, že bych v obou tématech byl aktivní.Neaktivní témata ( v kterých nereaguji ) by samozřejmě byly bez označení.
Prosím, neukamenujte mi. Jen mi to z dlouhé chvíle napadlo.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Pokud, ale odpoví Novák a já si to přečtu pak odpoví pan Dlouhý, Novák, Franta, Novák - tak si toho nemusím všimnout, protože Novák byl a je poslední, ale jsou tam 4 nové příspěvky.
Pokud, ale zmeníš vzhled tak téma, které si přečetl je bílé a to kde už něco přibylo a nebo si nečetl červené.
Něco by se s tím udělat mělo pro přehlednost, když už jsme kamenovaní za neupravování příspěvků.
To sice ano, ale nevím pořád jestli jsem poslední odepisující já, či někdo jiný.
Jaké bereš prášky... Úplně vlevo v ikonce s hvězdičkou vidíš, kam jsi přispíval a napravo je ve výpisu nových příspěvků, poslední přispívající, z toho se snad dá poznat, jestli jsi to ty, nebo někdo jiný...
Myslím si, že více než vymýšlet nové nástroje fóra, by bylo vhodnější naučit se efektivně využívat ty staré.
Abych řekl pravdu, nevidím příliš velký smysl v tom ještě více zvýrazňovat informaci, zda-li je daný přispěvovatel posledním přispěvovatelem či nikoliv. Požadavku rozumím tak, že kromě nicku je přání témata i barevně zvýraznit. Tohle bychom zavedli pouze v případě, kdyby na toto byl MOD a byl by nastavitelný jednotlivými uživateli. Určitě necheme toto nastavovat plošně - nechceme z konzervativního a dobře čitelného stylu dělat cirkusově zbarvený "paskvil"...
Vemem to logicky: pokud si poslední přispívající tak to máš označené jako přečtené, pokud někdo odpoví po tobě, bude to označené jako nepřečtené(v default vzhledu červeně)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Přidal bych více témat (v X-proDark je to vyřešeno) a default vzhled bych nechal pro (zatvrdlé) ty, kteří žádné novinky vzhledu nepřipouštějí a nepřijímají a nebo pro nepřihlášené a neregistrované. Nepřihlášený ať se (pokud chce využívat fórum) přihlásí a neregistrovaný (pokud chce využívat fórum) registruje.
moje stávající sluchátka AudioTechnica ATH-M20x už mám nějakou dobu a začínají dosluhovat – pěny na uši jsou popraskané a zvuk už mě taky úplně neoslovuje.
Hledám proto něco nového. Důležité je, aby neměly mikrofon, protože mám externí, co...
Poslední příspěvek
Sluchátka Fiio JT1 jsem objednával z e-shopu Techhouse, kde byla dodána krásně a bezpečně zabalená. Už první dojem byl skvělý!
Po vybalení a nasazení jsem byl mile překvapen – sedí perfektně a jsou neskutečně pohodlná, zejména v porovnání s mými...
Chtěl bych upravit pár starších videí-upscalovat do vyššího rozlišení. V dotyčném programu je v rámci „Minimum systém requirements“ doporučena grafická karta Nvidia GTX 960, nebo novější.
Tato karta se již neprodává. Mám zákl.desku ASUS B460M-C, kde...
Chtěl bych upravit pár starších videí-upscalovat do vyššího rozlišení. V dotyčném programu je v rámci „Minimum systém requirements“ doporučena grafická karta Nvidia GTX 960, nebo novější.
Tato karta se již neprodává. Mám zákl.desku ASUS B460M-C, kde...
Poslední příspěvek
To co zere vykon neni zmena rozliseni, ale AI vypocet chybejicich dat.
Ryzen 5700 + RTX 3070 renderuje 55 minut SD video na FHD za cca 2 hodiny.
Jaka je konfigurace pocitace? Nenastavil jsi tam nejake silenosti, ktere ten vypocet mnohonasobne...
Zdravím měl bych na vás prosbu. Moje matka je amatérská fotografka. Potřebuje nový stroj na úpravu fotek pracuje v Adobe Photoshop, Zoner Photo Studio X, Topaz Sharpen Ai, Capture One.
Cenová relace do 25 000 Kč. Děkuji mockrát za návrhy.
Poslední příspěvek
Jestli běží paměti na základní rychlosti, tak by to mělo být stabilní, spíš bude problém jinde. Doporučuji podívat se po dalším kiksu do protokolu událostí, jestli tam nebude uvedena příčina, a ještě nainstalovat HWinfo a zkontrolovat teploty v...