Z ničeho nic se mi hrozně zpomalila, téměř znemožnila práce s internetem. Začla se mi objevovat chybová hláška, která má v názvu: winlogon.exe - vstupní bod nebyl nalezen, a samotná hláška je: Vstupní bod procedury WSAProviderConfigChange se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně WS2_32.dll nalézt.
Nevíte někdo co s tím?
Problém s winlogon.exe
Moderátor: Mods_senior
ahoj, mam stejný problém. akorát, že se mi tahle hláška zobrazuje pokaždé když se snažím nainstalovat icq(5.1). předtím mi icq fungovalo bez problémů a pak najednou začlo hlásit chybu. když jsem ho odinstalovala, už se mi ale nepodařilo jej nainstalovat zpatky. jcim to muze byt? je mozne ze je to virem? dekuju.
Podívej se zda máš správně nastavené připojení na net. Pokud znáš všechny potřebné údaje a jsi jej schopen nastavit, odstraň připojení a po restartu jej nově správně nastav. Může být poškozen jeho záznam v PC, či chyba v registru způsobená virem či jinou potvorou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek