stahovanie

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
urll
nováček

stahovanie

Příspěvek od urll »

mam mozilu firefox ked stahujem a dam pozastavit a ked dam pokracovat tak stahuje ale nestiahne to vsetko a napise mi ze stahvanie bolo uspesne dokoncene a este polka chyba .....ale ked nedam pozastavit taha dalej
czechguru
nováček

Příspěvek od czechguru »

mas pouzivat plnohodnotny downloader a ne ten ve firefoxu, popripade muzes pouzit operu kde je downloader prece jenom kvalitnejsi.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Nainstaluj si nějaký doplněk pro stahování.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ferdinand
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ferdinand »

Poskytovatel mi ve smlouvě píše, že mám sjednané připojení 512/128 kB/s ale že to není zaručené. Při stahování mi dělá to, že naskočí správce stahování a vidím, jak píše rychlost stahování - na začátku je to 75 kB/s, pak to jde šíleně dolů a ustane na rychlosti 12 kB/s. Ping (po ustálení připojení - je to wifi) je v rozmezí 8 až 300 ms, před ustálením připojení je to hodně Vypršený... Může mi prosím někdo znalý poradit, zda s tím lze něco dělat? Dík.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Ono záleží také na tom odkud stahuješ. Ping je na bránu poskytovatele nebo na server odkud stahuješ?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ferdinand
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ferdinand »

Je to na bránu. A taky na nervy... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Internet a internetové prohlížeče“