Firefox
Moderátor: Mods_senior
Firefox
Zdárek, mám menší problémek s mozilou firefox a nevim ak to spravit. místo aby jsem měl vokno přes celou obrazovku, tak mám ve spodní pětině světle hnědý pruh a pak teprve řádek odkud se přenáší data(nikdy ne hotovo). Druhý problém je že kolečko načítání (pravý roh nahoře) se stále otáčí a zelené kostičky (v pravo dole) ne a ne hasnout, že je vše načteno. Zkoušel jsem několik odinstalací a nové instalace a pořád stejný. IE běží v pohodě, ale už ho nerad používám.
Možná by se hodil kdyby si sem dal obrázek jak to vypadá.
Co se týká toho pruhu, bude to pravděpodobně problém s nějakým nekompatibilním rozšířením. Zkus si případně spustit Firefox v "nouzovém režimu" a uvidíš jestli problém s pruhem bude přetrvávat. Pokud ne tak bude problém v některém rozšíření.
Jinak spustění Fx v nouzovém režimu najdeš pod: Start... -> Programy -> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Nouzový režim)
Nebo: Start -> Spustit ... otevře se ti okna kam vlož celý tento text označený tučně
"c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
(tedy pokud máš Fx nainstalovaný pod tímto umístěním)
Co se týká toho pruhu, bude to pravděpodobně problém s nějakým nekompatibilním rozšířením. Zkus si případně spustit Firefox v "nouzovém režimu" a uvidíš jestli problém s pruhem bude přetrvávat. Pokud ne tak bude problém v některém rozšíření.
Jinak spustění Fx v nouzovém režimu najdeš pod: Start... -> Programy -> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Nouzový režim)
Nebo: Start -> Spustit ... otevře se ti okna kam vlož celý tento text označený tučně
"c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
(tedy pokud máš Fx nainstalovaný pod tímto umístěním)
Neinstaloval jsi před tím než se ti ten problém objevil nějaký program?
Ještě můžeš zkusit udělat nový uživatelský profil, jestli to bude blbnout i v něm: Jak si vytvořit nový uživatelský profil
pokud by to nepomohlo tak bych ti doporučil se poptat přímo na fóru: CZilla fórum
Ještě můžeš zkusit udělat nový uživatelský profil, jestli to bude blbnout i v něm: Jak si vytvořit nový uživatelský profil
pokud by to nepomohlo tak bych ti doporučil se poptat přímo na fóru: CZilla fórum
Obrázky, které jsi poslal, jsou více než strašné
. Patrně jsi je dělal telefonem. Pokud ano, tak díky, potvrdil jsi mi tím, co tvrdím jinde. A sice, že skutečný foťák je vždy lepší, než ten v mobilu. Ale k věci. Když budeš chtít příště poslat obrázek, kterak to vypadá na monitoru, pak si připrav co chceš ukázat a stiskni na klávesnici klávesu [PrintScreen], někdy [PrtSc]. Pak si otevři nějaký grafický program, stačí i wokňácké Malování, v něm potom klikneš na roletku Úpravy a v ní vložit. Obrázek můžeš dle potřeby oříznout, či jinak upravit. Pak již jen uložit a odeslat na PC-Help způsobem, který již znáš. 
Co nejde silou, jde ještě větší silou...