Vyšel Mozilla Firefox 2.x.x.5
Moderátor: Mods_senior
Mohl bych poprosit zakladatele tohoto topicu nebo admina o změnu názvu? Název "Vyšel firefox 2.0" je zavádějící a když sem tento topic otvíral chtěl sem sát něco o tom že zima byla mírná leč dlouhá a jsem rád že se dotyčný probudil. POprosil bych název "Vyšel Firefox 2.0.X" Pak je možné v tomto topicu pokračovat i při další aktualizaci Firefoxu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Odkazy
Mám ff 2.0.2 a objevil se takový problém. Když vytvořím stránku s odkazem jako textem, odkaz ve ff funguje. Při odkazování ze statického obrázku taky. Udělám- li ale odkaz z animovaného gifu, prohlížeč ho jako odkaz nebere.
V ie6 i v opere to funguje. Nevite nekdo, co s tím?
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Odkazy
Yankee píše:... Udělám- li ale odkaz z animovaného gifu, prohlížeč ho jako odkaz nebere.
No a nemas chybu v kodu?? myslim ze by nemel byt problem! hod jsem to co ti nefacha at to zkusime.
Počítač: ANO! 
http://www.nuda-v-usti.ic.cz :-) Koukněte na to, díky.
Už vyšla verze 2.0.0.3 dostupna zatím jen na ftp mozzily
Momentální seznam oprav není známy více až bude znám aktuální Known Vulnerabilities in Mozilla Products
Samozřejmě také s tím je uvolněna nová verze pro uživatele 1.5 a to 1.5.0.11
Momentální seznam oprav není známy více až bude znám aktuální Known Vulnerabilities in Mozilla Products
Samozřejmě také s tím je uvolněna nová verze pro uživatele 1.5 a to 1.5.0.11
Už včera byla uvolněna verze 2.0.0.4 dostupna jen zatím momentálně na ftp mozzily
Seznam oprav a je uvedený zde Known Vulnerabilities in Mozilla Products
Samozřejmě také s tím je uvolněna nová verze a asi už poslední pro uživatele 1.5 a to 1.5.0.12
Samozřejmě také s tím je uvolněna nová verze a asi už poslední pro uživatele 1.5 a to 1.5.0.12
Dnes byla uvolněna nová verze 2.0.0.5 opravující nejen minulý týden objevenou bezpečností chybu