Internetove prihlaseni

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
navaro2
nováček

Internetove prihlaseni

Příspěvek od navaro2 »

Cuzz
Mam takovy mensi problem:na strankach se prihlasim (jmeno,heslo) a zatrhnu prihlasit pri dalsi navsteve.
Pak kdyz dam restart PC musim se pihlasit znovu nevite jak tento problem vyresit?

Diky :P
Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7

Příspěvek od Baron Prášil »

no,minimálně musíš mít zapnutý cookies a nemazat je
navaro2
nováček

Příspěvek od navaro2 »

Aha diky ja to mazal Cclenarem to me ale mohlo napadnout jinak diky moc :lol: :oops:
Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7

Příspěvek od Baron Prášil »

za nic.koukni se jestli nemá ccleaner nějakou možnost vyjímky nebo ho používej při zapnutým prohlížeči.
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Já mám tuto možnost nastavenou v prohlížeči úmyslně. Okamžitě mazat cookies a historie všeho druhu, včetně temporel. Není nic horšího, než když přijde k počítači šéf a koukne se co děláš a kde jsi byl. Jelikož prohlížeč často vypínám, tak najde kulový a vypadám jako úderník pětiletky, který ani nemá čas se podívat na net. :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Dufam že sem si vzpoměl dobře Nemažu údaje z aut dokončování a nemažu hesla. Pak se přihlásíš pomocí jednoho písmena a dvojího kliknutí myší. Kookies mám nastaveno mazat při zavření kvůli Spyware.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
navaro2
nováček

Příspěvek od navaro2 »

No a ted se nemuzu prihlasit ani na email vzdycky me to z nej vyhodi to muze byt zase cim zpusobeno? :P :P
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Tak nejdřív napiš co máš za klienta nebo jestli tam lezeš z vyhledávače jako je třeba seznam.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Jestli to měl bejt fór tak si mě dostal zpětně už se moc nedívám a jak někdo napíše že mu něco pokud vim hned se snažim poradit.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Výběr internetové připojení
    od Fargotroniac » » v Sítě - hardware
    19 Odpovědi
    7768 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Fargotroniac
  • Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
    od linkinlot9 » » v Programování a tvorba webu