Ani ve Firefoxu se mi nenačítají stránky
Moderátor: Mods_senior
Ani ve Firefoxu se mi nenačítají stránky
Mám velký problém,
když poklikám na ikonu Firefoxu nebo Internetu exploeru tak jse mi stane... (viz obr.). Zkoušel jsem je i přeinstalovat. Internet mi člapal v poho... modem bliká (je taky v poho). Jedině jak to jde nahodit tak přez nouzový režim práce v síti. To jediný pomůže. Ale věřtemi takle na internet to je vždy nuda. Jestli chcete tak vám pošlu i log... Myslí te že by mi pomohl bod obnovení??? Nedávno jste mi poradili abych nainstaloval ZoneAlarm, Terminatora... a tak jsem to instaloval a tak den po tomto začlo zlobit... I když ty dva prográmky vypnu tak mi to furt dělá... Vůbec nevím... Je možnost i viru že??? Zkusím ještě to project avastem (když mi nejde net tak se ani nezaktuliazuje). Používám i eMULE jestli někdo znáte - stahuvací prográmek. Taky mi nejde. Takže fakt nevím je to zapeklité
když poklikám na ikonu Firefoxu nebo Internetu exploeru tak jse mi stane... (viz obr.). Zkoušel jsem je i přeinstalovat. Internet mi člapal v poho... modem bliká (je taky v poho). Jedině jak to jde nahodit tak přez nouzový režim práce v síti. To jediný pomůže. Ale věřtemi takle na internet to je vždy nuda. Jestli chcete tak vám pošlu i log... Myslí te že by mi pomohl bod obnovení??? Nedávno jste mi poradili abych nainstaloval ZoneAlarm, Terminatora... a tak jsem to instaloval a tak den po tomto začlo zlobit... I když ty dva prográmky vypnu tak mi to furt dělá... Vůbec nevím... Je možnost i viru že??? Zkusím ještě to project avastem (když mi nejde net tak se ani nezaktuliazuje). Používám i eMULE jestli někdo znáte - stahuvací prográmek. Taky mi nejde. Takže fakt nevím je to zapeklité
Naposledy upravil(a) Bruno77 dne 19 říj 2007 22:28, celkem upraveno 1 x.
2x
preclik píše:hotovo je tam proto že už prohlížeč nenačítá stránky ani nehledá server.objeví se to buď jeli stránka plně načtená.a tobě asi nefunguje komunikace mezí prohlížečem a modemem
Vyzkoušel jsem 2 a ty nejdou. A nejde to zničeho nic. A kevšemu v nouzovým režimu to jde
.
A ke všemu aktualizace Avastu nějak nesouvisí s prohlížečem né???
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Já plně souhlasím s mmmartinem.
Nevím ale, proč tě ZA nepustil k internetu.Jaké máš připojení?
ZA by měl najít novou síť a vyzvat tě k její konfiguraci.
Já osobně používám Kerio a zatím jsem neměl sebemenší problém.(Pokud by jsi chtěl, tak bych ti mohl poslat i konfigurační soubor)
Nevím ale, proč tě ZA nepustil k internetu.Jaké máš připojení?
ZA by měl najít novou síť a vyzvat tě k její konfiguraci.
Já osobně používám Kerio a zatím jsem neměl sebemenší problém.(Pokud by jsi chtěl, tak bych ti mohl poslat i konfigurační soubor)
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek