Jak najít mail adresu

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
qitka
Level 1
Level 1

Jak najít mail adresu

Příspěvek od qitka »

Ahoj, asi to vyloženě sem nepatří, když tak napište, kam jinam bych mohla dotaz směřovat. Chtěla bych vědět, jestli jde někde vyhledat emailovou adresu nějakého člověka, když znám jeho jméno, bydliště, apod.
Díky
Jidhash
Tvůrce článků

Příspěvek od Jidhash »

já myslím že to nejde ( alespoň jsem o tom doposud neslyšel ), protože email je zcela anonymní a vůbec nemusí mít s osobními údaji nic společného
bohudík to nefunguje jako zlaté stránky telecomu, kde si člověk musí zaplatit za to, aby nebyl zveřejněn
Aime
Level 1.5
Level 1.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aime »

Hledání mailových adres je tak trochu sázka do loterie. Vzhledem k mému koníčku jsem sháněla lidi stejného příjmení a byl to docela zápřah. Můžeš zkusit Pinknet a nebo zkusit naslepo hledat pomocí vyhledávače. Ale pokud se dotyčný příliš na netu neprezentuje, tak je to skoro nemožné ho najít. Hodně štěstí.... :smile:
Život je boj a tak se klidně pozabíjejte. Já s dovolením projdu. ;-))
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Souhlas s ostatními, dost záleží na tom, jak moc je dotyčný na internetu aktivní. Vzhledem k tomu, že je email považován za údaj, který spadá pod zákon o ochraně soukromých údajů, nenajdeš nikde žádnou veřejnou databázi osob a jejich emailů.

Zkusit můžeš hledání v IM software - např. v ICQ, MSN, Skype...
Odpovědět

Zpět na „Internet a internetové prohlížeče“