Mafia se mi posekávala i na nejnižší detaily, GTA:SA mi jede na nejnižší detaily v pohodě. Jako první asi zkusím ten flight simulator, vypadá dobře i po grafické stránce a simulátory mě bavěj.
Wowko jsem nikdynezkoušel asi je na čase
to domitea: myslíš, že se mi ten fs 2004 fakt nebude sekat?
wowko asi zkouset ani nemusis... s 1,2ghz procakem a jakou ze to mas grafiku? (muj typ geforce 4 mx) Netvrdím, že bys nerozjel ale v bg a hlavních městech by sis moc nezahral (spis vubec). Na tvuj pc po netu fakt asi jen ten cs, nebo ut99... popripade aliens vs predator 2. VC by si asi taky rozjel jen na minimum taktak. Stejně tak war3... na singleplayer mozna, ale battlenet asi težko
do horného riadku napíš meno hry alebo v druhom riadku šipkou vpravo hladaj hru-net stránka ti vyhodnotí notebook alebo PC, či je vhodný na danú hru a vypíše čo je slabé
Zdravím všechny, rád bych oživil svoji sestavu koupí nového SSD a RAM. Hry již nejsou z důvodu času a posunu zájmů prioritou, avšak rád bych PC dopřál upgrade směrem k plynulosti práce, rychlejšímu loadingu etc. PC vypadá momentálně následovně:...
Poslední příspěvek
Díky za návrh, bude to tak logičtější. Co se týče chladiče, krabice i s nákupním seznamem zůstali v CZC. :-) Kdyby byl problém, dokoupím ex post. Vezmu tedy konfiguraci s 2 TB M.2 SSD.
zdravím, mám
CPU: i5 11400, ASUS TUF GAMING B 560-PLUS WIFI, Bios v. 1601, Ram 32 GB, disk 1T NV-2,zdroj 650 W
chtěl jsem si pořídit lepší GPU jelikož mám fakt starou a tento pc mam spise rezervni rtx 4060. nicméně jsem pak nalezl za celkem slušnou...
Poslední příspěvek
Deska s tímto procesorem podporuje PCIe 4.0, takže se sběrnicí problém nebude. Nevím, jestli se vyplatí upgrade na RTX 5060, větší rozdíl by byl u 9060 XT (optimálně 16GB verze) ale to záleží na ceně a ochotě utrácet.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je normální a jde nějak ovlivnit, že po přechodu z RX580 8GB+R5 5600 na RTX 2070S + stejný R5 5600 mam problémy s FPS a stabilitou hry League of Legends? S původní sestavou jsem měl stále 200fps při omezeni fps na...
Poslední příspěvek
Zkus starší ovladače, nic jinýho s tim bohužel neuděláš.
Jak jsem psal, starším grafikám často sedí starší hry, kvůli optimalizaci.
edit:
3D ryzen by ti v tomhle pomohl, ale je to pálka.
Každopádně dneska je docela fajn čas na upgrade na R7...
Zdravím, ve Win 10 používám zůžený hlavní panel s malýmí ikony a jen s časem. Ve Win 11 to nejde oficiálně nastavit (Googlil jsem).
Nenašel už někdo nějakou vychytávku, jak docílit úzkého panelu ve Win 11?
Nelíbí se mi to a proto zatím nepřecházím...
Poslední příspěvek
Tak vyřešeno, díky Kogaku !! Mám nastaven jednořídkový čas bez datumu, výška panelu velmi malá, prťavé ikony, malé mezery mezi nimi. Jde to fakt nastavit, tak jak to máte rádi. Jen jsem musel ještě přejít na instalaci Taskbar Clock Customization a...