Ahoj lidičky, mam problém. Hraju originálku F.E.A.R a dost se mi seká i když jsem ho dal na minimální efekty a rozlišní 800x640.
Grafiku i procesor mam celkem slušný, nevíte čím to je ?? Typoval bych pamětí, ale nevim.
PLEASE HELP ostatní hry, jedou celkem slušně, sekaj se maximálně jednou za hodinu.
Dík za radu.
Jednak to může být nevhodným ovladačem, přehříváním grafické karty a také pamětí. Otestuj paměť a bude-li OK, odinstaluj ovladač GK a zkus nainstalovat jiný. Ne vždy je ten nejnovější nejvhodnější pro každou grafickou kartu. Pokud se ti sekne PC po určité době hraní hry, může to být přehříváním grafické karty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přehříváním to neni vím to jistě. Seká se hned po spuštění.
Je ale divné že vždy když se to seká, tak jakoby pc bručí, jako kdyby nabíral hodně informací, když nebručí tak hra jede normálně.
Ostatní hry jdou v pohodě, to nechápu.
Nevíš kde bych sehnal ty ovladače pro mou GK ?? Dík.
Myslím si že je to procesorem.Celeron to nestíhá zpracovat,má pomalou sběrnici a malou L2cache.To je procesor na kancelářské aplikace.Konkrétně FEAR je dost náročný na procesor.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jo nechal, ale jelikož mam slušnou grafiku tak to nastaví na ty největší detaily a rozlišení.
Podle mě je to blbost, protože zapnu hraní a okamžitě se to seká.
Seká se to takovým spůsobem že když třeba jdu tak se to najednou sekne, komp začne bručet a když přestane tak se hra zas rozjede.
souhlasím s Weslem... grafiku máš v pohodě i na Gothic III, ale nestíhá ti to CPU, kterého podporuje velmi malá paměť... 512MB je na F.E.A.R. velmi málo, doporučoval bych minimálně o další 512MB rozšířit
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
Ahoj,
už nějakou dobu pozoruji na mém PC že se mi stává, když hraju CS2 že se mi hra občas lagne sekne trhne nevím jak jinak to popsat, každopádně zkoušel jsem všelijaké tipy co jsou na internetu od programů jako je Procces Laso nebo speciální Revi...
Poslední příspěvek
Ahoj. Tvoje sestava je velmi silná, takže pokud máš problémy s lagy, nemusí to být způsobeno hardwarem, ale spíše nějakým nastavením nebo softwarem.
Vyzkoušej tyto věci:
Ovladače a BIOS: Ujisti se, že máš nejnovější ovladače pro grafickou kartu (i...
Mám skoro 3 roky starý laptop Ideapad 3 14ALC6:
Processor AMD Ryzen 7 5700U with Radeon Graphics 1.80 GHz
Installed RAM 8.00 GB (5.85 GB usable)
System type 64-bit operating system, x64-based processor
Poslední rok se začal zpomalovat a...
Poslední příspěvek
Ještě k té RAM. Část z 8GB si bere interní grafika, systém Windows si zabere pro otevřené procesy. Takže je to OK.
8 je zkrátka na hraně.
- - -
Ještě něco pro odlehčení. Win+i otevře nastavení, Aplikace Spuštěné po startu ...možná obsahují zbytečné...