Zdravím, mám tady takový menší problém. Při hraní CS 1.6 je všechno v pohodě do chvíle, než mi někdo napíše na Steamu, pak se začne jakoby trhat obraz, prostě padají Hz dokud nepřepnu do Winu na tu zprávu a zase zpět do hry, pak už to zase jede v pohodě. Jinak zkoušel jsem vypnout to vyskakování okna se zprávou a zvuku při zprávě a stejně to dělá.
Nesetkal se někdo s tímto problémem?
Monitor - AOC G2590PX - LED monitor 24,5"
Sestava v popisu.
Jedu na 144Hz
edit: tento problém se začal objevovat po složení nového PC.
edit: u CSGO to nedělá, snad už všechno
Ahoj
Nikde se mi nepodařilo na netu najít, tak jdu opět sem:
Potřeboval bych poradit, jestli lze nějakým způsobem ve Windows 10 vytvořit na plochu zkratku-ky na přepínání obnovovací frekvence u mé TV, kterou mám jako druhý zobrazovač na filmy....
Poslední příspěvek
... na přepínání obnovovací frekvence u mé TV,
To znamená měnit obnovovací frekvenci signálu, generovaného pro tvou televizi - to je úkol pro GK, nebo měnit obnovovací frekvenci v nastavení televizního přístroje?
Ahoj,
hledal jsem nový notebook ke koupi, pár jsem jich vybral a zaujala mě jedna věc- občas bývá u přístrojů se stejným procesorem udávána rozdílná frekvence.
Např. vs ; u jednoho frekvence 3,8 GHZ, u druhého 0,9 GHz. Oba stejný procesor Intel...
Poslední příspěvek
Ahoj,
hledal jsem nový notebook ke koupi, pár jsem jich vybral a zaujala mě jedna věc- občas bývá u přístrojů se stejným procesorem udávána rozdílná frekvence.
Např. vs ; u jednoho frekvence 3,8 GHZ, u druhého 0,9 GHz. Oba stejný procesor Intel...
Ahoj prosím vás o pomoc jak je možné že u notebooku HP ProBook 455 G6 po připojení kabelem HDMI M na HDMI M high Speed do monitoru Dell Gaming G2724D je pořád stejná obnovovací frekvence 60Hz při všech rozlišeních?
Kdežto pokud spojíme noťas a...
Poslední příspěvek
Tipnul bych si, že ten ntb má omezení na HDMI, že nepustí víc jak 60Hz.
Stáhni si utilitu a ta ti ukáže jaké frekvence ten ntb umí.
Zdravím, mám dotaz, jde změnit na monitoru z 240Hz na 180Hz?
Jde mi spíš že můj počítač R5 5600 s RTX 3070 16gb rám 3200mhz Nevzláda 240 fps stabilně ve hře CS2 nebo jiné hry. Trhá se mi obraz a drží se mezi 180-220 stabilně.
Zkoušel jsem u Nvidie...
Poslední příspěvek
Tento monitor mám, a nastavení refresh rate je i přímo v monitoru v menu.
Zdravíčko, mám nový PC, tento týden se mi staly dvě nehezké události. 1. PC zamrznul na ploše a nešlo nic, nešel ani vypnout přes tlačítko. Musel jsem PC natvrdo odpojit od zdroje. 2. Při hraní GOW 4 hra spadla, vyply se monitory a na sekundu i PC,...
Poslední příspěvek
cau,
měl jsem podobny problém se skládačkou nové + staré komponenty. při hrani naročnějšich her se komp hodil do černého bsod a restartoval ihned, takže ani nešlo vidět, co mu je. můj tip byl dosluhující zdroj (přeci jen šlo o dědečka 7 letého),...