stronghold crusaeder//pres hamachi
Moderátoři: beather, Mods_senior
stronghold crusaeder//pres hamachi
nevim jak pres tento program hrát online..dekuji
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, čemu nerozumíš.
Jednoduše se připojíte do stejné sítě, a pak hrajete jako v LAN.
Jednoduše se připojíte do stejné sítě, a pak hrajete jako v LAN.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Hamachi.cz a Strejda Google .. zkus si to projít, třeba ti to pomůže. Popř. zkus projít to forum na Hamachi.cz 
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
musíš tu hru první povolit ve firewallu, aby komunikovala s internetem.máš?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Nejde to!
Když jsem se zadal hostitelovo hamachi-IP, v tabulce se jeho jméno objevilo, ale když jsem zadal připojit, po půl minutě se program vypnul: V programu Stronghold Crusader došlo k chybě.. Firewall byl v tu chvíly vypnut. Nevíte čím to je?
?
Co znamená verzí hry? Vyzkoušeli jsme to s verzí 1.0 , 1.1 a ani u jedné to nešlo. Každý měl vždy nainstalovanou stejnou verzi. Čím to ještě může být.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek