Ahoj, mel bych na prodej ten Lenovo IdeaPad s tim Pentium a GT820M je stary asi 2 měsíce 100% stav neměla by zajem? Nechal bych ho za o dost příjemnější cenu.
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Ok, tak tedy všem děkuji za rady. Vaše kandidáty jsem kamrádce poslal, tak se nějak rozhodne sama. Cerny : Řekl jsem jí o tom. Kdyby měla zájem, tak napíšu SZ- Díky moc
Čau,
sestra potřebuje pro přítele vybrat nějaký repasovaný notebook.
Přítel na tom bude psát články a dělat plakáty na vesnické akce (nic náročného).
Cena maximálně 6 tisíc. Maximálně je zde myšleno opravdu jako maximálně.
Dobrý den. Chtěl bych si ke své konzolí pořídit notebook na občasné hraní her, které na konzoli hrst nemohu. (Starfield, Forza atd..) Bohužel si PC nemohu dovolit z důvodu místa. Mám v hledáčku asi 3 kusy, ale kdyby měl někdo jiný tip, tak si nechám...
Ahoj chci požádat o radu, jaký koupit notebook do 25 000. Chci ho na cesty, občas si něco zahrát, kouknout na film. Primárně používám desktop. Chtěl bych numerickou klávesnici a líbí se mi podsvícení. Dává podle mě smysl 4060 grafika, ale nechám si...
Poslední příspěvek
Tohle jsou zajímavé nabídky na alze do 25 tis.
16 (ale bez OLED):
1 kg hmotnost:
levnější varianta:
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.