Proč zakládáš další téma? V původním tématu chceš monitor do 6 tisíc a teď dáš monitor za 18? Uprav si také název tématu. Tady zase někdo nečetl pravidla
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
Rewqa píše:Proč zakládáš další téma? V původním tématu chceš monitor do 6 tisíc a teď dáš monitor za 18? Uprav si také název tématu. Tady zase někdo nečetl pravidla
Sory ale našel sem tento monitor po levnu a chci se zeptat jestli to utáhne
A jak to neutáhnutí bude vypadat? Mám taky 1060 a zájem o tento monitor. Upgrade sestavy by byl až za rok max. dva .. jak by to neutáhnutí do té doby prakticky vypadalo ?
Ale jako dočasné řešení na rok až dva to je lepší varianta než koupit na tuhle dobu co nejvhodnější monitor pro 1060 a pak znovu měnit za qhd. To píšete jako kdyby střední detaily byly naprosto nekoukatelný :)
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahojte,
prosím Vás aký monitor by ste poradili cca za 5-6 tisíc?
Požadavek je QHD 27 a výškovo nastavitelný, Použitie do domácnosti, akurát zvažujem či by sa dalo zohladniť že žena dosť fotí a fotky upravuje, dá sa v tejto cene baviť o tom že by k...
Poslední příspěvek
Kupoval jsem v září
Byl jsem s ním opravdu spokojen.
Bohužel mě finanční situace donutila prodat PC. Monitor byl jako nový a na Aukru se i tak prodal jen za 2800 :huh:
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27 . Sestava PC v odkazu Aktuálně mám 27 full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3, Cyberpunk,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...