Dobrý den všem, shánim notebook na VŠ (teda ne přímo já, ale jedna kamarádka..) Požadavky jsou: - dlouhá výdrž baterky - nízká váha - kapacita na filmy, hudbu, fotky (já vim, ne zrovna konkrétní údaj ) Využití: psaní seminárek, dělání prezentací, občas nějaký film. Máte někdo nějaký tip? Předem díky moc!
CPU: AMD Athlon A64 X2 6000+ & Cooler Master Hyper 212, MB: Gigabyte GA-MA790X-DS4, GPU: ATI Powercolor Radeon HD4850 512 MB & Accelero S1 rev.2, RAM: A-DATA DIMM 4096MB, HDD: Samsung SpinPoint F1 640 GB, Zdroj: Enermax Pro 82+ 425W, OS: Windows XP Professional
Scháníš Novej ? nebo i použitej ale 100% mam na prodej asus cena asj 6-7.000 Vydrž baterky je 2-3 hodiny Je rok starej jsem s nim spokojenej bohužel už mam šolu zasebou takže ho nevyužiji a kupuju stolní PC máš zájem ?
Wowman: Používanej prý ne. Navíc 2,6 Kg je celkem hodně, a výdrž hodinu - to je hodně slabý.. Ale díky za tip. 556996324: Mininotebook je moc malej na vytváření něčeho, chtělo by to displej aspoň 13"
Máte ještě někdo nějaký tipy?
CPU: AMD Athlon A64 X2 6000+ & Cooler Master Hyper 212, MB: Gigabyte GA-MA790X-DS4, GPU: ATI Powercolor Radeon HD4850 512 MB & Accelero S1 rev.2, RAM: A-DATA DIMM 4096MB, HDD: Samsung SpinPoint F1 640 GB, Zdroj: Enermax Pro 82+ 425W, OS: Windows XP Professional
Wowman: 2,5 Kg mi moc lehké nepřijde, ale zase je fakt že to je celkem macek. Tu hodinu jsem vyčetl z popisu na bazosi. A ten výskyt slova "prase" v tvém komentáři nechápu, můžeš mi ji nějak vysvětlit? 556996324: Mininotebook určitě ne..
To sice jo, ale klid to taky neni (na bazosi je: 3 hodiny v klidu). Dobře no, 3 hodiny už celkem jdou, ale ptal jsem se ji, a tenhle 'používanej' se jí nezdá..
Dobrý den, chci si nechat složit Pc a proto se ptám jestli bude všechno v téhle sestavě sedět a jestli to je dobré popřípadě co vyměnit? Je to spíš na hraní her a občasné dělání v 3D programech jako Autocad inventor.
• CPU: AMD Ryzen 5 5500
• MB:...
Poslední příspěvek
,ale opravdu do toho chci investovat okolo 16k
Víc nechceš nebo nemůžeš? Jestli nemůžeš tak bych se poohlédl po bazaru. Pokud nechceš, tak si uvědom že nové PC za 16tkč převážně na hraní je hodně málo.
Co se na tom v tom FulHD bude hrát?
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Zdravím, jsem hodně casual hráč (nějaké ty příběhové hry, JRPG/RPG, atd.) a po cca 13 letech jsem se rozhodl si opět koupit nějaké to herní PC ke konzoli, zároveň jsem se rozhodl, že využiji téhle příležitosti a zkusím si sestavit PC sám, vždy jsem...
Poslední příspěvek
V tom rozpočtu vybráno celkem dobře. Jen ten Sharkoon ve mě nevzbuzuje důvěru, nemá perforovaný horní díl a může se to vevnitř dost zahřívat/hučet (7800XT nemá zrovna malou spotřebu).
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...