Taková rychlá otázka :) v mobilu internet zadarmo nemám, takže samozřejmě používám WiFi jenže vždy když jsem WiFi vypla objevilo se mi tam E, kamarád mi pak řekl že mám zaplá data.odebralo mi to nějaké peníze? i když mobilní data nemÁm?
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )
Dobrý večer, sestra začala školení na pozicí home Office . chtěla by si nastudovat materiály pro výkon pozice ale to není umožněno protože je zapnutý Bitlocker. Údajně se ty data dají získat.
Klasická klávesová zkratka ctrl + c a ctrl + v nejde.
Poslední příspěvek
CTRL+C a CTRL+V brani zkopirovani dat, ale nemuze branit v jejich nastudovani.
To je naprosto bezna ochrana textu na webu, nefunguji klavesove zkratky, nejde text oznacit mysi, nejde udelat screenshot atd.
Dobrý den. Prodávám svůj 16tb USB disk, takže se chci zbavit své historie na něm. Je jasné, že kliknutím na smazat a vysypáním koše nejsou soubory permanentně smazané. Vzhledem k velikosti disku ho patrně prodám někomu technicky zdatnému, kdo by...
Poslední příspěvek
třeba tady je placený program na 1 rok grátis i s klíčem.
asi v 3/4 stránky klikni na záložku prozradí (Giveaway), počkej 50 vteřin a máš to. Nainstaluj a vlož klíč.
nebo tady, tam je klíč vypsán hned.
zdravím, prosím poraďte.
mám nový mobil s24 který si aktualizoval android 16. Po koupi měl android 15 a bohužel jsem přehrávání nezkusil -( přehrávání využívám v nemocnici a tam jsem nebyl.) Problém je s přehráváním mp3 (zkoušel jsem i wav ). Při...