tohle me celkem zajima...ale nejak sem se porad NEDOPIDIL JASNOU A JEDNODUCHOU ODPOVEDI - JAK ZAPOJIT 2PC TAK ABYCH NEMUSEL ZAPINAT TO PRVNI KTERE JE PRIPOJNO K NETU???
apropo..: ted to mam udelano takto do PC ktere je pripojeno k Internetu jsem dal druhou sitovou kartu a pres ni jsem kablem pripojil druhe PC..ale to prvni PC musi byt zapnute aby internet jel coz me sere....
JAK TO TEDA UDELAT aby mi obe PC jeli na internetu bez toho ze by jedno znich muselo byt zapnute???
NET mam kabel od UPC zde fotky modemu:
Naposledy upravil(a) Kein dne 18 úno 2008 14:05, celkem upraveno 1 x.
Jednoduchá rada, kup si router. Podle tvého připojení. Pokud jedeš na ADSL, pak samo ADSL router. Nakonfiguruješ router, propojíš obě PC kabelama/wifi (dle tvých možností) a oba se na net připojí, aniž by musely logicky být oba zapnuté.
Jestli se to zde resilo tak je to bud spatne popsany topic nebo jsem asi slepy vsude tu je jen jak propojit dva PC pres sit ale nic o tom aby internet jel nezavisle na tom zda je to prvni PC zapnute...procetl jsem si o tom vsechny topicy do stranky 3 pak jsem to vzdal...potrebuju jasnou a pochopitelnou odpoved je to tak slozite to rici teda jeste pro mne znova??
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
MÁM 3HDD (SSD, kde mám OS a 2 HDD NTFS)
hdds.jpg
Vzhledem k tomu, že nemám místo ve skříni na další velký 3.5 disk jsem nucen jeden disk odpojit, to je ale jedno.
Problém je, že když jeden disk odpojím a připojím ten novej (viz....
Poslední příspěvek
Asi to vzdávám, protože mi asi neumíte pomoct, nebo spíš nechápete můj problém.
Kdo to tu nechápe seš ty, tak to prosím neházej na jiné.
Budu muset na nové adrese zřídit nové připojení k internetu a bohužel tam zatím není optické připojení. Chtěl bych tedy požádat o pomoc s výběrem, protože v tom nejsem tak moc zkušený.
1. Možnost připojení od T-Mobile technologií DSL o...
Poslední příspěvek
Tak pokud je to určitě gigabit, tak by nemusel být špatný. Popis jednou uvádí gigabit a jednou jenom 100, tak nevím.
Dokázal by jsi mi poradit i jaký kabel použít? :-)
Řeším zajímavý problém: na notebooku kdykoliv připojím sluchátka, tak dokud nezměním ve Windows na slideru hlasitost, tak nejdou slyšet. Je jedno, jestli je mám nastaveny jako sluchátka nebo reproduktory. Pokud vytáhnu jack a znovu...
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.