Zdravím.Mám dotaz ohledně připojení druhého routru pro zesílení signálu v domě.První a hlavní je TP-Link-WR740N a potřeboval bych k němu přes kabel připojit další D-Link DIR-615 pro lepší vykrytí v hluchém místě domu.Kabel mám dlouhý asi 30m,což je akorát,při připojení vše svítí jak má,vysílá ale není možné surfovat.Prosím tímto o radu,co mám kde nastavit aby to šlapalo.Jedu na W7/64 Ul.Děkuji.
potýkám se s podivným problémem. Do minulého týdne jsem používal svůj PC z popisu naprosto v pohodě na dvou HDMI monitorech.
Hlavní monitor je napojený pomocí HDMI přímo do GPU a druhý jsem měl zapojený pomocí HDMI kabelu do DisplayLinku...
Poslední příspěvek
Muze umirat karta.
Kabel DP->HDMI je nejjednodussi zpusob jak pripojit HDMI zarizeni na DP vystup.
Jen upozornim, ze ten kabel je jednosmerny, nelze pouzit opacne, HDMI vystup neni s DP kompatibilni, opacne ano.
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...
Ahoj doposud využívám internet který mě vede od antény kabelem, ale kabel se pořád skřípá někde pod podlahou co mě vede a nejde pak po nějakým čase internet. Chtěl bych to teda řešit Mesh systémem. Mám vybraný tento Hlavně mě jde o to, že mám 360...
Poslední příspěvek
V místnosti kam vede anténa mám router a od něho vede kabel Ob dvě místnosti k dalšímu routeru a od něj se to rozvádí do 4 PC z toho jeden je na Wi-Fi. Barák mám do L s tím že první router je na hoře L a druhý dole na L. Pokud budu tahat kabel po...