Potřeboval bych poradit s výběrem vhodného routeru do velkého domu, který funguje jako koleje. Je zde 25 studentů, tzn. Minimálně 50 připojených zařízení. Současný router takto vysoký počet připojení nezvládá. (Problém není v rychlosti připojení, tedy zvoleném tarifu). Ještě bych se rád zeptal, zda je potřeba konfigurace UPC technikem. (Internet nám poskytuje UPC, který tam má nyní i vlastní router). Předem moc děkuji za rady.
Vhodny router ? Ty potrebujes poradnou infrastrukturu s nekolika AP, kazde na jinem kanalu, ne hobby router na doma.
A samozrejmne naprosto vsechno co jde pripojit kabelem tak pripojit kabelem.
50 zarizeni se ti na jednom pripojnem bodu navzajem pobije a rychlost bude nula cela nula nic.
Vzhledem k tomu, ze jakekoliv zarizeni musis pripojit az za kabelovy modem UPC, tak zadna konfigurace potreba neni. Samotne zarizeni od UPC za vlastni vymenit nemuzes.
Ahoj, před pár dny jsem si koupil tuto tiskárnu (Canon Pixma TS5150) a funguje skvěle. Mám ale jeden malý problém s tiskem více stránek na jeden list ve Windows 11. Na jiném zařízení (Mac) to funguje bez problémů… Problém je jen ve Windows – když...
Poslední příspěvek
Pokud jsem spravne pochopil ten zmateny popis, tak problem je v tom, ze nelze vybrat stranky puvodniho
dokumentu k tisku, cely vyber stran je zasedly.
Ten obrazek je ale nevhodny, zdroj je pouze 1 stranka.
Uz nekolik krat se mi stava ze pc nevidi Bluetooth v paneli nasroju neni ikona bluetooth a v nastaveni vubec neni videt prepinac vypnou-zapnout bluetooth ani v spravce neni videt pak kdyz sou aktualizace se objevi a za nejakou dobu zmizi...
Poslední příspěvek
A má ten tvoj PC vôbec bezdrôtový modul? Teda pre WiFi a BT? To, že sa ti to skúša nejako nájsť a nič z toho - tak ho tam nemáš. Prejdi si správcu zariadení, či máš tam vôbec to zariadenie (inak BT sa tam často objavuje ako samostatné zariadenie,...
Ahoj doposud využívám internet který mě vede od antény kabelem, ale kabel se pořád skřípá někde pod podlahou co mě vede a nejde pak po nějakým čase internet. Chtěl bych to teda řešit Mesh systémem. Mám vybraný tento Hlavně mě jde o to, že mám 360...
Poslední příspěvek
V místnosti kam vede anténa mám router a od něho vede kabel Ob dvě místnosti k dalšímu routeru a od něj se to rozvádí do 4 PC z toho jeden je na Wi-Fi. Barák mám do L s tím že první router je na hoře L a druhý dole na L. Pokud budu tahat kabel po...
Zdravím. Začal mi blbnout WIFI router TP link Archer AX20 AX1800. Začal často vypadávat signál, někdy se stane, že se ztratí signál pro TV v obýváku, kde byl vždy Signál dobrý. Zkoušel jsem TV připojit na Hotspot přes mobil, TV normálně fungovala....
Poslední příspěvek
Zmer to ve chvili, kdy jsou problemy se signalem.
Jsou lidi, co zapinaji wifi az kdyz ji potrebuji a pak ji zase vypinaji.