Stejné IP adresy
Moderátor: Mods_senior
- HappyMental
- Level 4

Stejné IP adresy
Zdravim, je možné, aby měl někdo stejnou IP adresu jako já, případně jak to můžu zjistit? Mám totiž ban na spoustě herních serverů, kde jsem v životě nebyl za porušení pravidel tipu cheaty nebo nadávky. Stejně tak v některých anketách nebo soutěžích jde hlasovat pouze jednou z jedné IP adresy a tam mám napsané, že jsem již hlasoval.
Díky
Díky
I use Arch BTW
-
Sefr123Czech
- Level 3.5

Re: Stejné IP adresy
Nebyl na tvém PC/NB někdo jiný než ty?
Změň si IP adresu, ty adresy se točí okolo uživatelů přes tvého poskytovatele. Pravděpodobně jsi dostal nějakou, kde ta osoba co ji měla před tebou nerespektovala pravidla 
- HappyMental
- Level 4

Sefr123Czech: To ne, mám tady heslo a není tu nikdo, kdo by to byl schopný obejít.
pulsik: Můžu to změnit sám, nebo musím kontaktovat poskytovatele? To ale nevysvětluje ty ankety.
pulsik: Můžu to změnit sám, nebo musím kontaktovat poskytovatele? To ale nevysvětluje ty ankety.
I use Arch BTW
Máš veřejnou nebo neveřejnou IP?
- HappyMental
- Level 4

Právě, že vysvětluje.HappyMental píše:To ale nevysvětluje ty ankety.
- HappyMental
- Level 4

Já jsem od tebe pochopil, že někdo MĚL tuto ip, ne že mápulsik píše:Změň si IP adresu, ty adresy se točí okolo uživatelů přes tvého poskytovatele. Pravděpodobně jsi dostal nějakou, kde ta osoba co ji měla před tebou nerespektovala pravidla
I use Arch BTW
Neveřejné adresy (jako máš ty) má tisíce, milióny lidí současně 
Tisíce možná, miliony urcite ne
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 4 Beta
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- HappyMental
- Level 4

Zjistit si, jestli nemuzes dostat verejnou IP
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 21999 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od draxxx