zakoupil jsem si na Google play film Asterix: Sídliště bohů a nemůžu přijít na to jak film stáhnout do PC, pro offline přehrávání. Film jsem si opravdu zakoupil a ne jen vypůjčil. Zkoušel jsem film stáhnout přes telefon pomocí aplikace Google play filmy a to se mi i povedlo, ale nevím kde film v telefonu hledat. Předem děkuji za případnou radu. Lukášer.
Stáhnutí zakoupeného filmu na Google play
Moderátor: Mods_senior
Stáhnutí zakoupeného filmu na Google play
Dobrý den,
zakoupil jsem si na Google play film Asterix: Sídliště bohů a nemůžu přijít na to jak film stáhnout do PC, pro offline přehrávání. Film jsem si opravdu zakoupil a ne jen vypůjčil. Zkoušel jsem film stáhnout přes telefon pomocí aplikace Google play filmy a to se mi i povedlo, ale nevím kde film v telefonu hledat. Předem děkuji za případnou radu. Lukášer.
Re: Stáhnutí zakoupeného filmu na Google play
Do PC nijak, pouze do telefonu.
Na telefonu staci pustit Google Play aplikaci.
Na telefonu staci pustit Google Play aplikaci.
Re: Stáhnutí zakoupeného filmu na Google play
ale to pak mozna pujde na tv prehrat pres google chromecast ne?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 4752 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od zeus
-
- 3 Odpovědi