Propojení 2 PC přes BluTu

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Jan Pašek
Tvůrce článků

Propojení 2 PC přes BluTu

Příspěvek od Jan Pašek »

Přes víkend sem se uvrtal že se pokusím propojit se sousedovým PC přez BLuTu Základ všeho je dosah a autorizace tedy trvalé povolení připojení. Jenže potřeboval bych aby se souset dostal na net pokud mám zaplý PC. Net mám přes eternet kartu a chtěl bych mu povolit přístup na část disku zároveň bych potřeboval mít stále chráněný PC tak aby ethernet a další pc na ethernetu neměli přístup do mého PC ani k tomu co bude sdílet soused. jo ale babo raď já to v životě nenastavoval jediný co mi napadá pokusit se použít nero media home ale to taky pořádně neznám.
A až to budu mít potřebuju nějak ověřit že mám uzavřený přístup pro ostaní to taky nevím jak?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

Já s tím nemám zkušenosti, ale to BLuTu se hlásí normálně jako síť? :idea:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Jo pokud máš zaplý blue sorel tak ti v tray vyskočí ty dvě obrazovky jako na připojení k síti.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

Já si myslím, že pokud zakážeš ve vlastnostech tvého připojení k internetu Sdílení souborů a tiskáren, že se ti tam nikdo z vnějšku nedostane. :bigups:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Propojení TV-NTB přes HDMI/USB-C
    od bradto » » v Vše ostatní (hw)
    16 Odpovědi
    14828 Zobrazení
    Poslední příspěvek od šulda
  • Propojení soundbaru s TV
    od Zakk » » v Vše ostatní (hw)
    1 Odpovědi
    3710 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Melvidor
  • Instalace Office 2021 přes Deployment Tool
    od atari » » v Kancelářské balíky
    5 Odpovědi
    6665 Zobrazení
    Poslední příspěvek od atari
  • Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
    od Peťa » » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    0 Odpovědi
    20736 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Peťa
  • Napojení Webnode kontaktního formuláře na Raynet CRM přes Make
    od mahy133 » » v Programování a tvorba webu
    1 Odpovědi
    17266 Zobrazení
    Poslední příspěvek od HelFix

Zpět na „Vše ostatní (inet)“