Pomale stahovani z TORRENTU

...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Lukos.h6
nováček
Kontaktovat uživatele:

Pomale stahovani z TORRENTU

Příspěvek od Lukos.h6 »

Kdyz stahuji z torrentu tak je velice pomale kolem 8Kb/s ze serveru stahuji kolem 60Kb/s. Jako klienta pouzivam BitLorda. Cim by to mohlo byt?
Jake
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jake »

Upload mas jakej??? Cim vetsi upload tim vetsi download...
A pripojeni mas jaky?
Obrázek
Lukos.h6
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukos.h6 »

Upload jsem mel nastavenej na 20Kb/s a pak sem to nastavil na neomezenej a to davalo tak tech 60Kb/s. Pripojeni mam WiFi 650Kb/s.
Lukos.h6
nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukos.h6 »

A mimochdem stahuju NFS MW, takze lidi tam je dost.
Jidhash
Tvůrce článků

Příspěvek od Jidhash »

Měl jsem stejný problém a někde jsem se dočetl, že upload by měl být nastavený na 80% z max.možného přenosu.Nevím proč, ale od té doby se vše stahuje bez problému. :smile:
Jake
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jake »

Proste vetsinou kolik posilas do netu tak maximalne tak rychle se to stahuje ;) Problem v torrentu asi nebude, ja odtamtud zacal sosat MW 15minut pote co se ten torrent objevil na netu a letelo to krasne pravidelne 50-70kB/s. Upload samozrejme o neco vetsi 60-80kB/s...

Mozna to bude v nejakym tom nastaveni. Co mas za klienta?
Obrázek
John_S
nováček

Příspěvek od John_S »

Na Uploadu sice záleží, ale není pravda, že čím větší nastavení uploadu, tím lepší... Všeobecně platí mít na Trackeru dobrý Ratio (poměr download/upload) ale může se stát, že ty stáhneš co potřebuješ, ale od tebe se za tu dobu stáhne třeba jen desetina, v tu chvíli máš Ratio 0,1 a seš nahranej... Já mám na 256ce nastavený upload max. 8KB, ale i tak jedu download plnou rychlostí... vtip je v tom seedovat i po stažení (já obvykle nechávám týden, až 14 dní...
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Měl jsem stejný problém a někde jsem se dočetl, že upload by měl být nastavený na 80% z max.možného přenosu.Nevím proč, ale od té doby se vše stahuje bez problému.

Protože při downloadu probíhá komunikace oběma směry. Pokud jako mez uploadu nastavíš svoje maximum dané připojením, je celá tato "kapacita linky směrem up" spotřebovaná na upload a už nezbývá kapacita na zpětnou komunikaci, provázející download, což download zpomalí. Proto se doporučuje nechat cca 20% kapacity linky směrem up k dispozici.
Hustak8
Level 1
Level 1

Příspěvek od Hustak8 »

Tak zkus stará dobrý Bitcomet...ke stažení na http://www.slunecnice.cz/product/BitCom ... 665B1687B7
ryzek
nováček

Příspěvek od ryzek »

Ahoj, mam BitComet 0.60 a mel jsem ten samej problem, jako tady pisete.. Mam pripojeni 128.. Stahuju soubor 2,5GB velkej, Asi do 40% to slo uplne v pohode, Download byl psanej průměrně 10Kb/s a určitej čas (max. rychlost Down, a Upl. bylo neomezeně), pak jsem musel vypnout počítač, a už třetí den mi to jede download 1-3Kb/s a upload 9-11Kb/s, tak jsem skusil nastavit max. Upload na 9Kb/s a nic... A když jsem dal 5Kb/s tak mi to ted uz asi 1/2 hodiny jede mezi 7-9Kb/s, mimo jednoho krátkýho výpadku na 1Kb/s... Co prosím znamená ten poměr? (mam 1.2)....Diky
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Clapci chtěl bych upozornit, na problém s NAT který ke poměrně dobře popsán u návodu k uTorentu. http://www.utorrent.cz/help/nat.php Zjednodušeně se dá říct … Pokud si chcete z vlastního PC udělat server velmi záleží jestli máte veřejnou nebo soukromou IP adresu. A torrenty vám s počítače vlastně udělají překladiště paketů takže takový malý server.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pomalé načítaní Win 11 pro
    od PARKR » » v Windows 11, 10, 8...
    4 Odpovědi
    5201 Zobrazení
    Poslední příspěvek od PARKR
  • Pomalé, žádné nabíjení telefonu
    9 Odpovědi