Zdravím,
Z ničeho nic se mi zbláznilo kódování ve Windows 7 na notebooku, je to např. i v Chromu. Jazyk a vše okolo je nastaven na češinu.
Nevíte někdo co s tím ? Viz obrázky.
Chyba kódování ?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Chyba kódování ?
FRACTAL Define XL R2, Corsair RM750x, ASUS ROG STRIX B450-F GAMING, AMD RYZEN 5 2600, 16GB DDR4 3200MHz, SSD Samsung 970 Evo M.2 1TB, 2 x Seagate 3TB, MSI GeForce GTX1080 Ti GAMING X 11G, 55" SAMSUNG UE55KS7002, Windows 10 Pro
Re: Chyba kódování ?
Copak jazyk, ale jaký máš nastavený systémový font?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Tak po chvilce bádání jsem zjistil, že se ze systému záhadně vymazaly skoro všechna písma a zbyly jen 3 a písmo Marlett, což jsou právě jen znaky. Vyřešil jsem to stáhnutím balíčku všech písem, všechny jsem nainstaloval, restartovat a chyba je odstraněna.
FRACTAL Define XL R2, Corsair RM750x, ASUS ROG STRIX B450-F GAMING, AMD RYZEN 5 2600, 16GB DDR4 3200MHz, SSD Samsung 970 Evo M.2 1TB, 2 x Seagate 3TB, MSI GeForce GTX1080 Ti GAMING X 11G, 55" SAMSUNG UE55KS7002, Windows 10 Pro
Záhadne sa fonty nevymažú... niekto tomu musí pomôcť. Len ten niekto sa neprizná, že použil nejaký "čistič systému", alebo vymazával "nepotrebné súbory" zo systému a pritom nevedel, čo maže.Tak po chvilce bádání jsem zjistil, že se ze systému záhadně vymazaly skoro všechna písma
Opravdu je zbytečné citovat předchozí příspěvek. Zkus věřit tomu, že drtivá většina uživatelů fóra je dostatečně inteligentní, aby ze souvislostí poznali, k čemu se tvůj příspěvek reaguje.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Z ničeho nic se tohle ale fakt nestane. Pokud máš čistý svědomí, že jsi se v tom sám nešťoural a nevíš, co by to mohlo způsobit, tak to vypadá na nějaký vir. Rozhodně bych tak na tvým místě udělal důraznou kontrolu.
Žádný čistič jsem nepoužíval a nejsem si vědom že bych něco vymazával. Projedu to na viry.
Díky, a tímto uzavírám diskuzi
Díky, a tímto uzavírám diskuzi
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek