Pomoc s výběrem přeinstalace W V

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
V!rUs
nováček
Kontaktovat uživatele:

Pomoc s výběrem přeinstalace W V

Příspěvek od V!rUs »

Dobrý den, chci preinstalovat Windows VIsta. Mam Recovery dick kde mam moznosti abych udělal nasledujici moznosti : •Kontrola PC • Přeinstalace programu • přeinstalace ovladače hardwaru • Obnoveni systemu Microsoft • Obnovení systemu • Vytvoření disku pro obnovení (disk jsem jiz udelal) • Tobrazit zpravu o zobrazeni • Odstranit oddil pro obnoveni ....prosim o radu ktery z techto moznosti je pro uplnou preinstalacu WV abych neměl v paměti nic proste uplně vyčistěny PC jen s Windows Vista..Děkuju moc
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Pomoc s výběrem přeinstalace W V

Příspěvek od Žbeky »

Vždy budeš mít programy, co jsou na tom recovery oddílu - čistý OS nedostaneš. Selským rozumem bych volil Obnovení systému Microsoft

P.S. Opravdu máš "recovery dick"? :lol: Radši nechci vědět, co s ním chceš obnovovat...
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
V!rUs
nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc s výběrem přeinstalace W V

Příspěvek od V!rUs »

recovery "dick" nemam ae mam recovery "disk" ;) :D co spatne mi to funguje plno uzitecnych vecy mi zmizelo chci proste preinstal ;) diky
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“