Jaký používáte operační systém ?
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Já jsem ta jediná výjimka co používá tolik špiněná milénia a to hned na dvou PC! Měl jsem jsem 98se a musel jsem je vymazat, protože to prostě nešlo, ovladače mi to nepřekousalo a vůbec za ta léta co jsem je měl padali a padali a padali
. Určitě to není ideál, ale zatím jsem a musím být spokojený, na netu běhaj v poho. Jo a taky mám ňáký starý wokna v ještě starším noteboku, ale nevím z hlavy co jsou zač - je tam 6 pidirámečků
s těma jsem kupodivu nikdy žádný problém neměl
, jestli to nebude tím, že jsem na něm hrál akorát piškvorky 
- Cybercom
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
3,11
To bude nejspíš Windows verze 3,1 nebo 3,11. Ty asi tolik nepadaly, neboť to ještě nebyl operační systém, ale pouze nadstavba MS-DOSu. To už je hodně dávno. Měli jsme to do roku 1999 ve škole a učili jsme se na tom ve Wordu.
Jiří Škorec
Já používám doma na starším PC WIN98SE naprosto bez problémů, a na notebooku mám WIN2K a taky super. ME jsem bohužel nikdy neviděl, zato XPčka jsem instaloval a nastavoval hodně lidem, a prostě se mi nelíbí, nikdy bych si je nedal. Na LINUX se pořád chystám, ale nemůžu se nějak dokopat. Je to perfektní systém (podle toho co jsem četl), stabilní, a plnohodnotně nahradí WINDOWS (hry nehraju
).
Toť můj názor.
PS: K tomu DOSu, já jsem k notebooku (protože jsem jej koupil bez OS) dostal zbrusu nový OS DOS 2000

Toť můj názor.
PS: K tomu DOSu, já jsem k notebooku (protože jsem jej koupil bez OS) dostal zbrusu nový OS DOS 2000
- CrazyManer
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Hele hele
Hele, a náhodou....já myslel že z 95tek se nedá připojit na net...ale asi sem se mejlil no...tak nic 
- Cybercom
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hele hele
CrazyManer píše:Hele, a náhodou....já myslel že z 95tek se nedá připojit na net...ale asi sem se mejlil no...tak nic
Já mám na 95 dokonce IE 5.5. V 98 je standartně IE 5.0... Internet používám od roku 1997. To ještě určitě nebyly devadesátosmičky.
Jiří Škorec
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek