Jak na červa?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
BUTon
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Jak na červa?

Příspěvek od BUTon »

Ahoj lidi, potřeboval bycj poradit, jak se zbavit jednoho dotěrného červa, co se zabydlel u mně v compu.
Problémy jsem vylíčil zde: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=646, ale nástin řešení mi zatím nikdo neposkytl.
Najde se někdo, kdo by si s tím věděl rady? Díky už předem
Rimmer
Level 4
Level 4

Příspěvek od Rimmer »

tak jak to dopadlo, už máš od červa klid?
Rimms
BUTon
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Ještě ne.

Příspěvek od BUTon »

Teď jsem se teprve dokopal do kavárny stáhnout antivira. Ale stejně to pro mě možná v angličtině bude problém. No uvidíme. Každopádně dík.
BUTon
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

A dál?

Příspěvek od BUTon »

Zkoušel jsem stáhnout něco podle jejich návodu (Symantec Antivirus), ale nepustilo mne to dál. Tak jsem něco stáhnul ze studny.cz, tak to snad bude správně :-)
BUTon
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Zase nic

Příspěvek od BUTon »

Tak se mi nepodařilo z netu vydolovat ten Symantec Antivirus, takže mi v PC červ hlodá dál. Mám podezření, že mi tam sází viry - trojské koně...
Rimmer
Level 4
Level 4

Příspěvek od Rimmer »

Stejně je zvláštní, že ti nejde stahovat s tvého vlastního PC - to ti předtím fungovalo ne? Možná by jsi mohl zkusit vypnout všechny podezřelé procesy ve svých Windows a zkusit se připojit a nainstalovat daný detektor virů...
Rimms
BUTon
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od BUTon »

Stahovat mi z počítače jde, ale na těch stránkách (s radou, jak se zbavit Deadheta) je odkaz na download Symantec Antivirus a když se tam nějak proklikám, tak mi to nic nenabídne - je tam nějaký zabezpečení či co - moc tomu nerozumím - chce to nějakej login...
Snažil jsem se to hledat jinde, ale není...
Jinak stahovat 24MB přímo z mýho vytáčenýho připojení by se rovnalo sebevraždě...
Stáhnul jsem poslední aktualizace AVG, ale krom těch trojskech koní to na nic nepřišlo...
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“