Mám takový problém.
Mám win 2k a na něm se mi občas stane, že se mi objeví hláška: Systím bude restartován za 1 minutu a začne to odpočítávat...
Vím, že to je vir, ale nemůžu najít jeho jméno;(
Pomůžete mi někdo? Mám na PC proxy server a tím pádem když mi spadne komp, spadne net i na celé síti ;(
Díky moc
Pomooooooc s virem ;(
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Pomooooooc s virem ;(
nic normálního mě nenapadlo
Jeee
blaster(saser),taky uz sem mel tu čest
......
Byl sem na netu a najednou tohle odpocitavani,restartoval se komp a pak byl vir v klidu,nahodou sem dal test a AVG,vubec sem pritom netusil,ze to odpocitavani zapricinil virus,AVG ho naslo,tak sem ho smaznul,pod nazvem saser B(tusim),ani v tuhle chvili sem nevedel ze odpocitavani a tenhle vir maj neco spolecnyho,druhej den sem ve spravach videl reportaz o tomhle viru-a bylo to docela prekvapko,kdyz snim meli vsichni takovy potize a me ho objevilo vsemi podcenovany AVG....

Byl sem na netu a najednou tohle odpocitavani,restartoval se komp a pak byl vir v klidu,nahodou sem dal test a AVG,vubec sem pritom netusil,ze to odpocitavani zapricinil virus,AVG ho naslo,tak sem ho smaznul,pod nazvem saser B(tusim),ani v tuhle chvili sem nevedel ze odpocitavani a tenhle vir maj neco spolecnyho,druhej den sem ve spravach videl reportaz o tomhle viru-a bylo to docela prekvapko,kdyz snim meli vsichni takovy potize a me ho objevilo vsemi podcenovany AVG....
Čím víc se učíš, tím víc víš, čím víc víš, tím víc zapomeneš, čím víc zapomeneš, tím jsi hloupější, tak proč se učit?
Děkuji moc, stáhnu si SP4 a pak si tam hodím tu záplatu co je na těch odkazech od Mirase.
Zatím sem si hodil Kerio a ještě to od té doby neudělalo
Takže všem děkuju moc, musím uznat že na vše (krom 1 tématu) co jsem potřeboval vědět jsem tady velice rychle dostal odpověď. Díky!

Zatím sem si hodil Kerio a ještě to od té doby neudělalo
Takže všem děkuju moc, musím uznat že na vše (krom 1 tématu) co jsem potřeboval vědět jsem tady velice rychle dostal odpověď. Díky!
nic normálního mě nenapadlo