Jedná se o vir?
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Jedná se o vir?
Zdravím,
nedávno mi při prohlížení internetu na telefonu začala sama od sebe vyskakovat stránka "adsv123". Kromě toho se často pokouší jedna aplikace sama od sebe nainstalovat. Může se jednat o vir, který toto způsobuje nebo problém někde jinde? Telefon používám Lenovo A6000 a jako operační systém Android 4.4.4. Děkuji za odpovědi.
nedávno mi při prohlížení internetu na telefonu začala sama od sebe vyskakovat stránka "adsv123". Kromě toho se často pokouší jedna aplikace sama od sebe nainstalovat. Může se jednat o vir, který toto způsobuje nebo problém někde jinde? Telefon používám Lenovo A6000 a jako operační systém Android 4.4.4. Děkuji za odpovědi.
CPU: AMD Ryzen 5 5600x, Cooling: NZXT Kraken x63, 2x NZXT Aer RGB 2 120mm, MB: Asus ROG Strix B550 - A Gaming, RAM: 4x Corsair Vengeance RGB PRO 8GB, GPU: Gigabyte Vision RTX 3060Ti, Storage: Samsung SSD 980 250GB, Samsung SSD 980 1TB, PSU: Asus ROG Strix W650, Case: NZXT H510i
Re: Jedná se o vir?
Může, udělej obnovu do továrního nastavení a budeš mít klid
Môže. Nainštaluj treba Malwerbytes na telefón a nechaj si ho preskenovať. Chrome daj potom do tovarného nastavenia. Vieš jak zapnúť na telefóne Safe Mode? Vypneš telefón a pri bootovaní drž Tlačítko na Vypnutie a tlačítka na ovladanie Hlasitosti. Po zapnutí do Bezpečného Režimu klikni odinštaluj v nastaveniach Neznáme Aplikácie. Najlepšie si vygoogliť každú po jednom či to je vírus alebo nie.
Ak potrebuješ pomoc , tak kľudne napíš do PM :) Rád pomôžem 
Dobře, děkuji za pomoc. Ozvu, pokud budou problémy.
CPU: AMD Ryzen 5 5600x, Cooling: NZXT Kraken x63, 2x NZXT Aer RGB 2 120mm, MB: Asus ROG Strix B550 - A Gaming, RAM: 4x Corsair Vengeance RGB PRO 8GB, GPU: Gigabyte Vision RTX 3060Ti, Storage: Samsung SSD 980 250GB, Samsung SSD 980 1TB, PSU: Asus ROG Strix W650, Case: NZXT H510i
Jakou to má koncovku?
https://urlquery.net/report/51443788-50 ... 17ea4985e6
pokud .com , tak je čistá.
https://www.virustotal.com/en/url/6cf3a ... 523536369/
https://urlquery.net/report/51443788-50 ... 17ea4985e6
pokud .com , tak je čistá.
https://www.virustotal.com/en/url/6cf3a ... 523536369/
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Omluvte mi delší neaktivitu. Malwerbytes nic nenašel. Zkoušel jsem i další antiviry, ale žádné z nich nenašly sebemenší problém v telefonu. Koncovku má .com Čili by se nemuselo jednat o vir. Každopádně je to docela otravné. Jak mohu stránce zakázat, aby se samovolně načítala?
Udělej obnovu do továrního nastavení. Tady vydíš že že antiviry někdy nepomůžou
Jak som písal daj chrome do tovarného nastavenia.
Dát chrome do továrního nastavení jsem také zkoušel, ale problém stále přetrvává.
Tak dej telefon do továrního nastavení
Tak tam predsa bude nejaký vír. Ten tie "služby" aktivuje. Skúšal si to s tým Safe Modom?
Zkoušel a opět bez výsledku. Asi nezbyde jiná možnost než dát telefon do továrního nastavení.