Spuštění webu z FTP

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
ddann
Level 1.5
Level 1.5

Spuštění webu z FTP

Příspěvek od ddann »

Dobrý den.
Na jedné doméně jsem měl e-shop, který jsem renovoval. Rozhodl jsem se přejít na wordpress a jiný hosting i s přesunem domény. To vše bylo bez problému, nový web běží, ale problém nastal v tom, že bych potřeboval dostat data (produkty) ze starého e-shopu, který již není přístupný, avšak stále běží. Mám přístup k FTP a i k MySQL. Proto se chci zeptat. Je možné nějak spustit web běžící na FTP? Přes IP adresu to nejde...
Základní deska:GIGABYTE PA65-UD3-B3
Procesor: Intel Core i7 2600k
RAM: 8GB
Grafická karta: ASUS GTX970-DCMOC-4GD5
HDD: 1TB+2TB
SSD: 480GB
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Re: Spuštění webu z FTP

Příspěvek od X »

Je to úplně jiný protokol, pro jiné účely a běžící na jiných portech. Řekl bych, že ne. A vše na Netu běží přes IP.
LuCaCZ
Level 3.5
Level 3.5

Re: Spuštění webu z FTP

Příspěvek od LuCaCZ »

A půjde vůbec import ze starého eshopu do WP? Jistě to bude jiná struktura dat/databáze.

Neposkytuje starý webhosting nějakou neveřejnou/testovací IP pro hosting bez domény?

Jinak asi zkopírovat obsah FTP a databáze na localhost nebo i na ten nový hosting do zvláštní složky, vytvořit i samostatnou databázi a rozjet dočasně starý web na novém hostingu?
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Spuštění PC
    od Elbeckho » » v Problémy s hardwarem
    11 Odpovědi
    7098 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Kminek
  • Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
    od nevim1050 » » v Vše ostatní (hw)
    8 Odpovědi
    14513 Zobrazení
    Poslední příspěvek od nevim1050

Zpět na „Programování a tvorba webu“