nastavení v Bios
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
nastavení v Bios
Co mám nastavit aby mi při spuštění Pc najelo cd z Windows ???
Při bootování mačkej F8 pak si vyber mechaniku. Pokud bi ti něco nešlo ozvi se starší MB do měli jinak.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Měla by ti vyskočit tabulka s výběrem disků a mechanik. Pokud už ti vyskočí tabulka s výběrem operačního systému mačkáš pozdě.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
guest
Jedná se o instalaci woken nebo o automatické spuštění hudebního nebo video CD?
Pokud chceš spustit instalaci Win z CD, nastav v Biosu bootování z CD jako první, vlož CD s Win do mechaniky a restartuj PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
guest
Dal jsi sem celkem tři nepřesné dotazy a teď nereaguješ ani na jeden. Lidově řešeno, musíš se přesně vymáčknout co vlastně chceš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 3833 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Stenatko