Ať to vypadá složitě tak toto je nejjednodušší věc kterou sem zatím X upnul. Budeme se těšit na další. Ale mně osobně takový věci které se musí zapisovat apod. moc neberou. Já raději když je to jen na monitoru.
Za jak dlouho rozlousknete tento hlavolam?
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
-
guest
Re: Za jak dlouho rozlousknete tento hlavolam?
Seš ale vyčůranej 
Ať to vypadá složitě tak toto je nejjednodušší věc kterou sem zatím X upnul. Budeme se těšit na další. Ale mně osobně takový věci které se musí zapisovat apod. moc neberou. Já raději když je to jen na monitoru.

V řešení na moje
mi posílejte náčrt listu, jak jste ho rozstřihali ...
Naposledy upravil(a) X dne 09 zář 2009 13:30, celkem upraveno 1 x.
-
guest
Navím jestli jsem to pochopil ale asi bych tam vystřihl velkou spirálu a po jejím roztažení by vznikl dostatečně veliký otvor. 
Říkal jsem na SZ, ne veřejně. Zkuste si to načrtnout a rozstřihat, není to tak prosté, jak se zdá, ale ani těžké ...
-
guest
No naní to tak jednoduchý, nechám to uležet a snad mne něco trkne. I když cestu asi mám. 
Koukám že X byl zřejmě vášnivým čtenáře ABC, Pionýra a Vědy a techniky mládeži. Já také a dokonce jsem měl od všeho pár ročníků svázaných, ale už jsem vše rozdal.
Koukám že X byl zřejmě vášnivým čtenáře ABC, Pionýra a Vědy a techniky mládeži. Já také a dokonce jsem měl od všeho pár ročníků svázaných, ale už jsem vše rozdal.
Tak ABC jsem četl, ale skoro všechny hlavolamy (a tento také) je z Knihy hlavolamů.
1. úspěšný řešitel hlavolamu - Jak prolézt listem ze sešitu je: alenka_v_říši_divů
-
guest
Nechce se mi zobratit ten druhý obrázek se zadáním a tak si nejsem jistý jestli to dělám správně. No posílám SZ.
2. úspěšný řešitel hlavolamu - Jak prolézt listem ze sešitu je: Blue Spirit
3. úspěšný řešitel hlavolamu - Jak prolézt listem ze sešitu je: marcoman
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Možná by bylo na čase zadat novej hlavolam, poněvadž nynější mi připadá trochu neaktivní