paměť telefonu
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
marky.ruza
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
paměť telefonu
Ahoj, prosím o radu, mám telefon N 6233 a paměť v telefonu se mi asi postupnými instalacemi různých aplikací a her úplně zaplnila, že nejde skoro nic pouštět. Zkoušela jsem přes kabel v Commandru zobrazit skryté soubory, ale žádný to neukazuje. Zkoušela jsem i stáhnout různý čističe registrů, co jsou tady v předchozích tématech, ale nic z toho nepomohlo nebo to nefunguje. Je ještě nějaká jiná možnost jak ty soubory najít a smazat nebo radši navštívit servis? Díky moc.
- memphisto
- Guru Level 13

Re: paměť telefonu
podle mě bude právě problém v té zaplněné paměti. některé aplikace bych odstranil, aby bylo nějaké místo, protože ty aplikace potřebují volné místo, kam si ukládají svoje soubory. takže bych to řešil odinstalováním (smazaním) málo používaných aplikací
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek