Problém s Bluetooth
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
sexydancerxxl
- nováček
Problém s Bluetooth
Dnes jsem si koupil tento bluetooth adaptér: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Myslel jsem že nebude pro mě problém ho zprovoznit ale to jsem si myslel špatně. Jak jsem nainstaloval ovladače objevila se mi na liště u hodin ikonka bluetooth tam jsem dal hledat zařízení ale nenašlo to nic, i když na obou telefonech (Nokia N80 a Samsung D900i) bylo bt zaplé a viditelné. Teď se mi už nezobrazí ani to ale jenom nějaký program, kde volba hledat zařízení ani není. Nevíte někdo co s tím nebo neznáte popř. nějaký přehlednější program pro připojení přes BT?
Myslel jsem že nebude pro mě problém ho zprovoznit ale to jsem si myslel špatně. Jak jsem nainstaloval ovladače objevila se mi na liště u hodin ikonka bluetooth tam jsem dal hledat zařízení ale nenašlo to nic, i když na obou telefonech (Nokia N80 a Samsung D900i) bylo bt zaplé a viditelné. Teď se mi už nezobrazí ani to ale jenom nějaký program, kde volba hledat zařízení ani není. Nevíte někdo co s tím nebo neznáte popř. nějaký přehlednější program pro připojení přes BT?
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s Bluetooth
Pro Nokii určitě Nokia PC Suite , pro Samsunga ať poradí nějaký Samsungář.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
sexydancerxxl
- nováček
Ani pc suite ten telefon nemůže najít přitom je vše zaplé jak má.
Ten adaptér má rozhraní USB 1.1. Nebude to tím?
Zkus odinstalovat, vyčistit a znovu nainstalovat.
Zkus odinstalovat, vyčistit a znovu nainstalovat.
-
guest
Ten Bluetooth musíš s tím telefonem spárovat, jinak ho neuvidí - je to popsáno v manuálu.
-
sexydancerxxl
- nováček
Dnes jsem to zkusil ještě jednou. Pc suite telefon našel a bez problému připojil a do telefonu to nainstalovalo nějaké ovladače ale na chvíli jsem si odskočil u pc asi 5 min nikdo nebyl a když jsem přišel bylo to už zničehonic odpojené a nedaří se mi to už znova připojit. Pc suite sice ukáže telefon v seznamu nalezených ale když tam napíšu klíč a dám autorizovat telefon tak se objeví že to neproběhlo úspěšně. Telefon mi ukázal výzvu k napsání klíče jenom při jednom pokusu a při dalších nereagoval nijak. Telefon je i sparovan s pc ale ten ho našel jenom jednou při to úspěšném pokusu a teď už nic
vse odinstalovat, odstranit sparovane zarizeni a zkusit od znova podle manualu? kdyz vis ze to asi funguje, tak to nejak pujde, takze ja bych zacal zase od zacatku
- memphisto
- Guru Level 13

Nemají náhodou ty telefony možnost skrýt zapnuté BT a ukázat je jen spárovaným zařízením?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek