Dekuju za nazor :-] Nebo jestli nekdo mate lepsi mobil kolem tehle ceny,klidne ho sem dejte.Rad uvitam nazory :-]
Naposledy upravil(a) Myloš dne 29 srp 2010 06:33, celkem upraveno 3 x.
Důvod:Oprava nadpisu „Nokia 5230“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „Nokia 5230“ co? Nefunguje? Spadla ti do záchoda? Na hlavu? Vybíjí se jí baterka? Vytáčí nechtěná čísla? Nic si nepamatuje? Pamatuje si to, co by neměla?
O hodně osekanější, než Nokia 5530XM, kterou mám já, sice to má GPS, ale nemá to wifi, 3.2Mpix foťák a zpracování to má taky úplně jiné. Já jsem koupil za dvojnásobnou cenu tu svoji Nokii a nemohu si ji vynachválit.
Je to proste klasicky expres music ktery ma navic velky dotykac wifi a navigaci,jak rika novoty zadny zazraky od nej necekej,a ano rekl bych ze za 3000,- je to dobra koupe
Naposledy upravil(a) Spooner dne 29 srp 2010 11:31, celkem upraveno 1 x.
Nevím, mě už bohužel zkazil iPhone, dřív jsem měl 5800xm s odporovým a neměl jsem problém, potom jsem přesedlal na iPhone s kapacitním. Ten mě ovšem skazil tak, že teď prostě už odporový mít nemůžu...
Dekuju za prispevky :) iPhone sem mohl mit taky ale nemam ho rad hezky vzhledem ale proste nejsem typ ktery musi mit iPhone jako polovina sveta atd... Hezkej mobil ale nevim co bych snim delal....Prece jenom mobil pouzivam denne na telefonovani a SMSkovani takze ono by mi to bylo k nicemu dekuju za rady :-)
Ahojte, chcem sa spýtať na názor na grafiku z bazaru za cenu cca 2000 - 3000 Kč, čo som sa koukal tak asi nejaká RTX1660 Super nebo Ti. Sú tie karty OK? Alebo by ste nedoporučili / doporučili neco jiné?
Pozdáva sa mi napr táto:
Ďakujem
Poslední příspěvek
Pert, ďakujem za názor. Tak nejak to práve cítim :-) Práve proto sa mi do toho moc nechce ísť, možno není pravdepodobnosť velká ale proste sa mi nechce riskovať že budem kupovať niečo také a vyhodím peniaze do vzduchu, kor objednávať zo zahraničia....