gewan píše: (...) Telefon o který jde, jsem vyhrál v soutěži s tím, že je to iPhone. Já takovým telefonům nerozumím tak jsem ho chtěl prodat. U inzerátu jsem jasně uváděl, že je vyhraný a nemohu za to nijakým způsobem ručit, tak nevím, kde jste přišel k takovým bludům které tu píšete. (...)
gewan píše:(...)Telefon kupoval syn, platil rozvedený otec a klamavý příspěvek s křivými informacemi sem vystavil bratr (otce) (...)
Neztrácíš se tak náhodou ve svých příspěvcích? Nechci Tě z něčeho vinit, ale už jenom ta druhá citace je zajímavá, takové "vysvětlení".
Co je na tom ke ztracení? Vyhrál jsem telefon, známý mi ho vystavil na server bazoš.cz a pak mi na email psal syn pana Kárníka, že chce koupit tento telefon. U inzerátu bylo napsané, že se jedná o vyhraný a že žádnou záruku poskytnout nemohu. O nějaké záruce u Alzy nepadlo ani slovo, to si člověk vytvářející toto téma trochu přibarvil.
Zaruka na funkcnost je na domluve a tusim 6 nebo 12 mesicu na skryte vady.
Ja mel na mysli spis to, ze nelze nekomu poslat neco jineho a tvrdit ze je to vlastne v poradku, protoze jsem nevedel ze je to neco jineho.
V podstate je to presne jak jsem rikal - tvrzeni proti tvrzeni, co neni pisemne, je nedokazatelne.
Vyhrat telefon co vypada jako Iphone - to se muze stat. Prodat ho s tim, ze jsem presvedcen ze je to Iphone taky. Ale tvrdit ze ty penize nevratim, protoze byl prodej bez zaruky - o tom uz si kazdy mysli svoje.
No ono je rozdíl iPhone a iPhone. Inzerát tu nikdo neviděl, tak jak všichni můžete říct že prodávající to prodával s tím že je to na 100% iPhone? Je tu taky možnost že to prodával jako "Chytrý telefon", jenže na obrázku byl vyfocenej ten padělek, kterej vypadal jako originál, a tak si kupující řekl že je to pravý, a koupil to. Já svý tři roky starej nokii taky říkám iPhone, jsem tím pádem kriminálník?
Mam pocit, ze sa tie iPhony tocia dookola len v tomto smere: Lepsie CPU, lepsie GPU, lepsia RAMka, vacsia kapacita bateria a o trochu lepsi fotoaparat. Ale propraguju to ako keby to bol telefon, co vycaruje...
Poslední příspěvek
U nas mame jen lidi, co si na zakalde zkusenosti s firemnim Iphone koupili i soukromy Iphone.
Iphone je proste bezproblemovy, jednoduse funguje a clovek o nem nevi. Coz je u nekolika
tisic kusu velmi dobra zprava. Nejcastejsi problem je ze clovek...
Ahoj, rothoduji se mezi Iphone 15 a Xiaomi 15, u Xiaomi mě laka 120hz displej ale u iphone zase svižnost systemu, jake máte doporučeni vy, nebo zkušenosti, Děkuji za rady
Poslední příspěvek
Ale 120Hz nemaju vsetky telefony non-stop. Telefon rospozna kedy potrebujes 120Hz a kedy 60....
Ahoj,
Lze nějak v domácích podmínkách zprovoznit nový modul FaceID u Iphone 11? - předchozí modul nenávratně zničen.
Je mi jasné že bude zapotřebí zakoupit příslušný HW/SW, lze vymazat hlášku o neorig. příslušenství?
Stejně tak nový displej u...
Poslední příspěvek
Ahoj iphony amatersky opravuju doma uz nekolik let, tak ti snad poskytnu par informaci.
Do nedavny doby, platilo pravidlo ze displej, baterku, faceid potrebujes programmer (qianli v2.2+, JVS1 apod.). U faceID byla jeste podminka funkcni originalni...
Zaujima ma ci je mozne prehrat iPhonove videa 4k/60FPS na Samsungu A55/56, ktore su schopne natacat len 4k/30fps.
Viem, ze Samsung Video 4K/60FPS ide prehrat na Samsung A55 v 4K/30fps maximalne. Ale dokaze samsung urobit to iste z iPhonu alebo DJI...
Poslední příspěvek
On iPhone když to video sdílí nějak dál, umožňuje zanechat formát videa jaký je, nebo maximalizovat kompatibilitu . Takže záleží, jestli tam je nechaný ten applovský formát/kodek, nebo je to nějak upravené.
po aktualizaci na iOS 18.1.1 jsem si všiml občasného zasekávání při různých činnostech na telefonu. Problémy se objevují například při otevírání prohlížeče, zadávání textu, spouštění a zavírání aplikací nebo přepínání mezi nimi. Prakticky u...
Poslední příspěvek
Systém úspěšně aktualizován. Uvidíme, co se bude dít, prozatím nechám odemčeno, kdyby se problém během dneška nebo zítra projevil.