Nainstaloval jsem nový ovladače na grafiku nVidia GeForce FX 5200
, je to 128mb grafika ... jenže po restartu počítače .. když jsem zapnul video soubor, byli rozladěný barvy, v nastavení obrazovky mám na jednou 2 obrazovky .. ale mám jen jeden monitor a tv kartu,
grafiku už sem jakš takš vyladil, po každym restartu stačí ve vlastnostech monitoru kliknou na takovou tu záložku GeForce a z divné křivky nastavených barev udělat rovnou čáru, ale po tom filmy zrní .. a po každém restartu znova ... prosím pomozte ... děkuji
Petr Škorec píše:Nebo zkus trochu starší ovladače, je možný že si stáhnul beta verzi ovladačů a ta má nějaký mouchy.
JJ,ty bety sou nekdy problemovy,stahnul sem si z guru3D novy ovladace(beta) a kdyz spustim nakej DVD film,nebo naky avi video,tak tam je jakoby bilej povlak a sou rozhazeny barvy atd. to samy mi to delalo i u nejnovejsich ovladacu od nVidia(oficialnich),a navic sem nemoch spustit zadnou hru,vyskocilo mi x chyb,tak sem skusil 2 mesice stary ovladace a jede to ok....
Čím víc se učíš, tím víc víš, čím víc víš, tím víc zapomeneš, čím víc zapomeneš, tím jsi hloupější, tak proč se učit?
Zdravím kolegové,
mám dotaz. Nějakou dobu se věnuji amatérsky práci v ADOBE programech kde jsem začal tvočit plakáty ve CMYK. Mám monitor MSI Optix MAG274QRF-QD, GPU RTX 4070 Super TI v grafickém módu. Často si všímám, že je tisk občas tmavší....
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.