Ahojte. Kúpil som nový PC s windowsom 11 a mám taký pocit, že mi myš vo FPS strielačkách zaostáva, dosť zle sa s ňou mieri. Na starom išlo všetko tak ako má, myš som tiež nezmenil, mám stale tú istú (razer deathadder elite). Chcel by so sa spýtať, či ste sa už stretli s podobným problémom, a či by ste mi vedeli poradiť ako to vyriešiť. Ďakujem :)
PC som kúpil tento : https://www.alza.sk/alza-gamebox-core-r ... 976341.htm grafika je tam od EVGA
Nejdřív obecně.
Zkus se podívat, jestli nemáš zatrženou první možnost:
Pak v SW od Razeru podívat, jestli tam je všechno v pořádku, jako například frekvence snímání.
Ve hře se podívat jestli není možnost v ovládání nastavit třeba přímý vstup myši.
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
Nie nemám :) vypol som aj posuvanie neaktívnych okien a nepomohlo :)
Dodatečně přidáno po 7 hodinách 54 minutách 14 vteřinách:
Razer mam nastavené takto, potom tam je ešte 500 a 125 Hz. V hrách som spomínané nastavenie nenašiel
Sorry že sem zase píšu s nějakou svojí kravinou která pravděpodobně bude všem k smíchu ale už nevím jak jinak a kam pro pomoc.
Vlastním tuto sestavu:
Corsair 275R Carbide Series Tempered Glass Black
Fractal Design Ion+ 760W Platinum
GIGABYTE...
Poslední příspěvek
Problém vyřešen. Chyba byla na straně vodního chlazení které pravděpodobně odešlo úplně po 5 letech používání. Ihned po zapnutí se teploty pohybovali od 90-100°C jen na ploše a bez jakékoliv aktivity na počítači. Jelikož se jednalo o mého prvního...
Ahoj chci poradit se zakoupenim kvalitní pracovní myši, ktera bude používana s aplikaci Daktela spolu s internetovým prohlížečem Chrome k pracovní pozici telefonní operátor s možností práce z domova kdy má firemní PC.
Zaměstnavatel je více než 50 km...
Poslední příspěvek
Pracovni nastroje musi kupovat zamestnavatel, ne zamestnanec. Na dalku nic resit nebude - zamestnanec si
pro tu mys jednoduse prijede. Resime to naprosto stejne, kdo neco chce, musi si prijit.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...