Dobrý den, mám problém s mým notebookem značky ASUS. Ještě dnes jsem notebook používal, poté jsem ho vypl. Po hodině ho chci zapnout a on vůbec nereaguje. Nereaguje, ani když připojím nabíječku. Vůbec nic nenaskočí a ani kontrolky se nerozsvítí.
Baterie je integrovaná a tudíž ji nelze vyndat.
Naposledy upravil(a) mvesely dne 20 úno 2021 22:05, celkem upraveno 1 x.
Ahojte skusal som prehodit na mojej pc zostave:
Asus b150 pro gaming
Cpu i7 7700
Gpu asrock 6600 8gb
16gb ram
pc zdroj z pôvodného corsair vs450 za silnesi zo starsieho pc za fortron 600w 80bpn
A este som menil chladic cpu za endorfy spartan 5. A...
Poslední příspěvek
Zkuste vyzkoušet zdroj.
Nejdříve zkontrolujte zda máte kabely správně nasazené, napájecí kabel a zda má zdroj vypínač.
Pokud stále nenaběhne vyzkoušet zdroj na prázdno propojením - využívá se k tomu zelený vodič připojený k pinu číslo 14, který se...
Mám už cca 10 let starý počítač a všechno fungovalo celkem v pohodě až do nedávna, kdy se nezapnul. Respektive se rozsvítí světla v bedně, větráky atd. nenačte se ale obrazovka - ta celou dobu nemá signál. V takovémto stavu je počítač...
Poslední příspěvek
To se mi u jednoho PC pred lety taky stavalo a po vymene za jiny zdroj bylo po problemu. Ale to bylo to PC po vypnuti uplne mrtve , zadne vetraky se nespustily.
potřeboval bych poradit s výběrem notebooku kolem 15k. Jediný požadavek co jsem dostal bylo aby na tom šlo rozjet Farming Simulator 2022. Stolní počítač bohužel známý nechce. Je mi jasné, že to za tuto cenu nebude mít s kvalitou moc...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...